20 Hyvää tekoa! #12

”Vuoden 2016 lopulla Suomessa oli yhteensä noin 7500 asunnotonta. Asunnottomuuteen johtaa yleisimmin maksamattomat vuokrat tai parisuhteen kariutuminen. Asunnottomuuden taustalla on yleensä monia muitakin tekijöitä, kuten erilaiset asumishäiriöt, päihteiden käyttö, mielenterveysongelmat, velkakierre tai merkintä luottotiedoissa. Asunnottomuus on fyysisesti ja psyykkisesti erittäin kuluttavaa. Köyhyys näyttäytyy paljaimmillaan ja haavoittuvimmillaan juuri asunnottomuutena.” (Lähteet: Asunnottomat 2016 -tutkimus, Ara sekä Köyhyys – syitä ja seurauksia, toim. Niko Eskelinen ja Jiri Sironen, 2017)

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry. haluaa auttaa ja tehdä Hyvän teon

Osallistumme Auta asunnotonta -keräykseen keräämällä takkeja ja villasukkia henkilöille, joiden ainoa lämpö talvella voi olla lämmittävä vaate.

Lahjoitathan keräykseemme ainoastaan ehjiä, puhtaita sekä lämpimiä takkeja tai villasukkia. Varmistathan myös, että jos takissa on vetoketju, se on toimiva.

Toimita lahjoitusvaatteesi keräyspisteeseemme 10.10.2019 mennessä (Säästöpankki Areena, Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna). Toimitamme vaatteet eteenpäin apua tarvitseville.

Hämeenlinnassa järjestetään Asunnottomien yö -tapahtuma torstaina 17.10.2019 klo 16-20:00 Suisto-klubilla.