2008 tytöt


08-tyttöjen joukkueessa pelataan jalkapalloa suurella sydämellä. Tytöt pelaavat jalkapalloa, koska se on kivaa. Harjoituksissa ja peleissä mennään aina täysillä, ja jokainen on valmis ylittämään itsensä vaikka kaikilla onkin erilaiset tavoitteet jalkapallon suhteen.

Valmennuksellisesti olemme harjoittelemassa ensisijaisesti eväitä elämään – terveelliset elämäntavat, liikunnallisuus, reilu yhteen hiileen puhaltaminen sekä ilon ja pettymysten kohtaaminen. Jalkapallon osalta tavoitteemme on tulla taitaviksi, monipuolisiksi ja älykkäiksi pelaajiksi.

Ikäluokkamme pelaajat pelaavat kaudella 2019 E11-tyttöjen Piirin Ykkösessä ja D12-tyttöjen Piirin Liigassa, ja osa pelaajista kokeilevat siipiään ja D13-tyttöjen Alueliigassa.

Uusille pelaajille pukuhuoneemme ovet ovat aina avoinna. Tervetuloa kokeilemaan ja saamaan itsellesi uusi harrastus.


Ilmoittaudu joukkueeseemme

Mikäli olet kiinnostunut loistavasta harrastuksesta lapsellesi, ota yhteyttä toimihenkilöihin tai ilmoittaudu mukaan joukkueeseemme käyttämällä TÄTÄ ILMOITTAUTUMISLOMAKETTA.


Toimihenkilöt:
Rooli Nimi Puhelinnumero Sähköposti
Joukkueenjohtaja Juhana Peltomaa 050 594 5543 juhana@mail.com
Vastuuvalmentaja Marko Koljonen 040 555 1275 marko.t.koljonen@gmail.com
Valmentaja Antti Anisimaa 050 357 7774 antti.anisimaa@gmail.com
Valmentaja Petri Paitula 041 544 1456 petri.paitula@gmail.com

Harjoitukset

Joukkueemme harjoittelee kolme kertaa viikossa yhdessä 2006, 2007 ja 2009 syntyneiden tyttöjen kanssa. Suuremmalla pelaajistolla saamme tarjottua jokaiselle pelaajalle parhaan mahdollisen ja kehittymistä tukevan harjoitusympäristön.

Harjoitusajat löytyvät alla olevasta Joukkueen tapahtumat -kalenterista


Joukkueen tapahtumat