2009 tytöt


HJS 2009 tytöt

E10 – joukkueessa pelaa 20 innokasta tyttöfutaajaa kahden valmentajan johdolla. Kaudella 2018 – 2019 joukkueen kaikilla tytöillä on harjoitukset kolme kertaa viikossa. Joukkue harjoittelee samanaikaisesti kolmen vanhemman ikäluokan tyttöjoukkueen kanssa, mikä luo hyvän mahdollisuuden eri ikäluokkien väliseen yhteistyöhön, ja näin varmasti edistää yksittäisen pelaajan kehittymistä jalkapalloilijana. Maalivahtina pelaavat voivat myös osallistua seuran järjestämiin maalivahtitreeneihin. Joukkue mahdollistaa pelaamisen niin harraste- kuin kilpatasollakin.

Talven aikana joukkue on osallistunut Pirkanmaan talvisarjaan sekä pelannut harjoitusotteluita lähialueiden tyttöjoukkueiden kanssa. Osa tytöistä on ollut myös mukana Eerikkilän Urheiluopiston Sami Hyypiä – akatemian toiminnassa. Kesällä osallistumme piirisarjaan kahden eri joukkueen voimin, ja lisäksi pelaamme useissa turnauksissa.

Joukkueessa vallitsee todellinen me-henki: kaveria kannustetaan ja autetaan, ja yhdessä on kiva treenata. Vaikka treenaaminen on tavoitteellista, peli-iloa ja intoa ei unohdeta harjoittelussa.


Ilmoittaudu joukkueeseemme

Ilmoittaudu mukaan joukkueeseemme käyttämällä TÄTÄ ILMOITTAUTUMISLOMAKETTA.


 

Toimihenkilöt:
Rooli Nimi puh email
Joukkueenjohtaja Sonja Kuokka 050 377 5756  hjst09@gmail.com
Rahastonhoitaja Marika Hotti 040 730 5912  marika.hotti(ät)gmail.com
Valmentaja Tero Holappa 040 776 2097 tero.holappa(ät)gmail.com
Valmentaja Sami Savikkomaa 040 579 1675 sami.savikkomaa(ät)hotmail.com
Valmentaja Kevin Thompson

Yhteydenpito

Joukkueen sisäinen viestintä hoidetaan pääosin sähköpostitse. Harjoitus- ja ottelutapahtumia varten ilmoittautumiset ja tiedotteet tehdään käyttäen seuran omaa Jalkkis.NET- jäsenpalvelua. Tunnukset joukkueemme Jalkkis.NET-palveluun saat toimihenkilöiltä.

Uusien pelaajien yhteydenotot suoraan toimihenkilöiden sähköpostiin.


Harjoitukset

Kesäharjoitusvuorot 14.5. – 31.10.2019

Harjoitusajat löytyvät alla olevasta Joukkueen tapahtumat -kalenterista


Joukkueen tapahtumat