Esittelyssä seura-avustaja Aino Virtanen


Seura-avustaja Aino Virtanen

Hämeenlinna  Jalkapalloseuran toimisto sai maaliskuun puolessa välissä uuden vahvistuksen Aino Virtasen aloittaessa seura-avustajana. Aino toimii seuraavat 6 kk HJS:n seura-avustajana. Työskentely tapahtuu useimmiten hallin toimistolla, mutta yhteyden häneen saa myös puhelimitse tai sähköpostitse. Ainon tehtäviin kuuluu mm. tapahtumat, viestintä sekä toimiston ja eteisaulan ulkoasun uudistus.

Kuka on Aino Virtanen?

Alunperin Hämeenlinnaan opiskelemaan tullut Aino ihastui pienen kaupungin tunnelmaan ja päätti jäädä pysyvästi asumaan perheenlisäyksen myötä. Nyt oma poika pelaa P09:ssä ja aviomies valmentaa mukana. Ensi kesänä nuorimmainenkin aloittaa naperoissa, joten oli luontevaa hypätä seuran toimintaan kunnolla mukaan.

Aino toivoo, että pääsee hyödyntämään muotoilijan osaamistaan seuran hyväksi: ”Pyrin kehittämään seuran palveluita vastaamaan entistä paremmin sekä käyttäjien tarpeita että seuran liiketoiminnallisia tavoitteita. Tässä asiassa toivonkin olemaan rohkeasti yhteydessä minuun, sillä paras mahdollinen palvelukokemus seuran toiminnasta muodostuu meidän kaikkien ajatuksista ja kokemuksista sekä yhteisistä tavoitteista. Kaikenlainen palaute on tervetullutta”.

Ainon yhteystiedot

Aino Virtanen
+35850 325 7787
aino.virtanen@hjs.fi