Aloittava ikäluokka, 2011


Hämeenlinnan Jalkapalloseura perustaa 2011 syntyneiden ikäluokan kaudelle 2018-19

F-ikäluokan päävalmentajana toimii kaudella 2018-19 Mape Paappanen, joka vastaa harjoitusten organisoimisesta, harjoitus- ja peliryhmien muodostamisesta.

2011 syntyneet pojat muodostavat yhden joukkueen, joka jaetaan harjoitus ja pelitoiminnassa lapsen innostuneisuuden, motivaation ja harrastuneisuuden mukaisesti pienempiin ryhmiin. Kaikille ryhmille taataan yhtäläinen harrastusmahdollisuus ja monipuolinen pelitoiminta.

2011 syntyneet tytöt muodostavat oman joukkueensa, jossa pelaajamäärästä riippuen muodostetaan tarvittava määrä pienempiä ryhmiä innostuneisuuden, motivaation ja harrastuneisuuden perusteella.

Niin poikien, kuin tyttöjen on sujuvaa liikkua kauden aikana ryhmistä toiseen.


Harjoitukset

Talvikauden harjoitusajat ovat keskiviikkoisin klo 16.25-18.00 SP Areena sekä sunnuntaisin klo 10.25-12.00 SP Areena.


Kausimaksu

Toiminnan hinta 350,00€ vuodessa, joka maksetaan 3. erässä.

Kausimaksu sisältää:

  • HJS:n seura-asun: tekninen pitkähihainen ja t-paita sekä sukat, shortsit
  • Vakuutuksen ja korttelipassin
  • Seuran jäsenyyden etuineen
  • Harjoitusvuorot ja valmennus.

Perusmaksun sisältävä pelitoiminta: HJS:n järjestämät turnaukset (yksi talvella ja kaksi kesällä) sekä touko – syyskuun aikana pelattavan Elenia-Peliliigan Hämeenlinnan Urheilupuistossa.

Seuran joukkueet osallistuvat turnausten järjestämiseen talkootehtävissä niissä turnauksissa, joissa joukkueet pelaavat.


Taitokoulu

Motivoituneimmille ja innokkaimmille tarjotaan mahdollisuus taitokoulu toimintaan ikäluokan päävalmentajan johdolla perjantaisin kello 16.00 – 17.00 marraskuusta alkaen.

Taitokoulun hinta on 175,00€ vuodessa ja sisältää perusmaksun lisäksi yhden lisäharjoituksen viikossa ja säännöllisen pelitoiminnan läpivuoden.


Lisätietoja 2011 syntyneiden ikäluokan toiminnasta:
mape.paappanen@hjs.fi


Toimihenkilöksi seuraan?

Jokainen seuran joukkue tarvitsee vapaaehtoisista vanhemmista toimihenkilöitä toiminnan pyörittämiseen. Tehtäviä ovat: valmentaja, joukkueenjohtaja rahastonhoitaja ja huoltaja.

Toimihenkilöiden tukena ovat seuran toimiston henkilökunta ja pidempään toiminnassa olleet vapaaehtoiset, HJS myös kouluttaa säännöllisesti toimihenkilöitä niin seuran omissa koulutustapahtumissa kuin myös innostuneisuuden ja halukkuuden mukaan Palloliiton kursseilla.

Joukkueiden vanhempainillat pidetään lokakuun aikana, jonne kutsutaan kaikki ikäluokan vanhemmat. Vanhempainillassa vahvistetaan joukkueen toimihenkilöt ja toimintasuunnitelma pelikaudelle 2018-19.

Toimihenkilötehtävistä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä seuran toiminnanjohtajaan tai F-ikäluokan päävalmentajaan.

HJS:n toiminnanjohtaja, Tommi Laitila, tommi.laitila@hjs.fi

F-ikäluokan päävalmentaja, Mape Paappanen, mape.paappanen@hjs.fi


Ilmoittaudu mukaan!

ILMOITTAUTUMINEN JOUKKUETOIMINTAAN