Edustusjoukkueen harjoitukset käyntiin Pullerilla


Hämeenlinnan Jalkapalloseuran miesten edustusjoukkue aloitti maanantaina valmistautumisensa Tampereen Kolmoseen. Joukkue harjoitteli reilun tunnin intensiivisen harjoituksen Pullerin tekonurmella päävalmentaja Lauri Hakasen johdolla. Tulevalla kaudella edustusjoukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa Pullerilla, jonka lisäksi pelaajilla on mahdollisuus omatoimiseen voimaharjoitteluun CrossFit Ilveksen tiloissa.

Ensimmäisissä harjoituksissa oli paikalla suurin osa viime kauden joukkueesta, joista kasataan parhaillaan runkoa ensi kauden edustusjoukkueelle. Marras-joulukuun aikana harjoituksissa tullaan näkemään runsaasti pelaajia, jotka tavoittelevat pelipaikkaa edustuksen riveistä. Hakasen tavoitteena on saada nimettyä joulun jälkeen pelaajaryhmä, joka lähtee tavoittelemaan menestystä ensi vuoden Kolmosessa. – Tarkoituksena on kasata joukkue, jolla pärjäämme ensi vuonna Kolmosessa sillä tavalla, että pystymme pelaamaan omaa juttuamme joka kerta. Ensi vuonna jokainen peli on ihan varmasti sellainen kuin viime kauden kärkikamppailut. Se pistää meidätkin lujille ja siihen meidän pitää myös valmistautua. Jos haluamme pärjätä hyvin, on töitäkin tehtävä sen mukaisesti, Hakanen totesi maanantaina Hämeen Sanomien haastattelussa.

Edustuksen valmennustiimissä on tapahtunut pieniä muutoksia, kun viime kaudella apuvalmentajana toiminut Tommi Silvennoinen siirtyi HJS:n B-junioreiden vastuuvalmentajaksi. Hänen paikkansa edustuksessa täyttää pelaajavalmentajan ominaisuudessa Mikko Kalervo. Hakasen ja Kalervon lisäksi valmennustiimiä on tarkoitus täydentää vielä yhdellä valmentajalla vuoden loppuun mennessä. Myös taustajoukot vahvistuvat ensi kaudelle, kun viime kaudella joukkueenjohtajina toimineet Jyrki Rohamo ja Perttu Urponen saavat avukseen Markus Heikkisen. Huoltovastaavana jatkaa Kari ”Gary” Suomalainen.

Ensi vuoden Tampereen Kolmonen on hämäläisittäin erittäin mielenkiintoinen, kun mukana ovat HJS:n lisäksi Hämeenlinnan Härmä sekä HJS:n tapaan Nelosesta viime kauden päätteeksi noussut Janakkalan Pallo. Sarjan muut joukkueet tulevat Pirkanmaalta ja ne ovat Ilves/2, Ilves-Kissat, Loiske, NoPS, PJK, PS-44, TKT, TP-T, TPV/2.

HJS:n pelaajatilanteesta ja alkutalven harjoitusotteluista tiedotetaan myöhemmin lisää.