Valtteri Paananen HJS paitaan


Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue vahvistuu Valtteri Paanasen (s.2000) siirtyessä Riihimäen Palloseurasta kaksivuotisella sopimuksella.

Keskuspuolustajana pelaava Valtteri on harjoitellut HJS:n mukana marraskuusta lähtien ja esiintyi edukseen myös joulukuun harjoitusottelussa FC Hakaa vastaan. Hämeenlinnaan pelaajan toi mahdollisuus kehittyä sarjaporrasta ylempänä.

– Aloitin varusmiespalveluksen Panssariprikaatissa nyt tammikuussa, mutta uskon että palvelus ei haittaa kehittymistäni urheilijana. Tavoitteeni on kehittyä pelaajana ja tähän mennessä nähdyn ja koetun perusteella HJS:ssä panostetaan toiminnan laatuun ja valmentajat ovat erittäin ammattitaitoisia.

– Vahvuuteni ovat pelinlukeminen ja fyysisyys. Selkeä kehityttämisen kohde on pallollisessa pelissä.

– Joukkueeseen olen päässyt hyvin mukaan ja meillä on mahtava henki jengissä. Odotan jo innolla tulevaa kautta ja pelaamista HJS:n riveissä. Tulkaa katsomaan pelejä ja kannustamaan HJS voittoon!

Valtteri Paananen siirtyy HJS:n riveihin Riihimäen Palloseurasta

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen uskoo, että Valtterilla on hyvät edellytykset kehittyä pelaajana ja että toppari tuo yhden vaihtoehdon lisää alakerran koostumukseen.

– Fyysinen ja urheilullinen toppari. Valtterista on varmasti hyötyä meille erikoistilanteista molemmissa päissä kenttää. Valtterin myötä meillä on nyt neljän topparin verran vaihtoehtoja kokoonpanossa.

– Hyvän harjoituskauden myötä Valtterilla on hyvät edellytykset taistella pelipaikasta. Otteet Hakaa vastaan olivat rohkaisevia.