Elenia Lämpö ja HJS – Yhteistyö jatkuu Hämeenlinnassa!


Elenia Lämpö ja HJS jatkavat sponsorointiyhteistyötään Hämeenlinnassa

Elenia Lämpö Oy ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat allekirjoittaneet uuden sopimuksen, joka jatkaa jalkapalloon ja junioritoimintaan keskittyvää sponsorointiyhteistyötä Hämeenlinnassa vuosina 2016 – 2018.

Elenian sponsorointikumppanuuksien perustana on toimia liikunnan, kulttuurin ja yhteiskuntavastuun alueilla osallistaen erityisesti perheitä, lapsia ja nuoria. Jalkapallo on yksi Suomen suosituimmista urheilulajeista, joka kokoaa harrastajat kokemaan yhdessä liikunnan iloa ja hienoja hetkiä.

– Olemme iloisia, että olemme voineet osaltamme mahdollistaa korkealaatuisen juniorijalkapallotoiminnan toteutumista Hämeenlinnassa. Yhteistyöstä saamamme palaute on ollut myönteistä, ja Elenia-peliliigasta on tullut monille tyttö- ja poikapalloilijoille jo perinne. Kestävä ja pitkäjänteinen kumppanuustoiminta on meille tärkeää, joten hyvin sujuneen yhteistyön jatkaminen oli meille luonteva päätös, toteaa viestintäpäällikkö Mervi Kainulainen Elenia Lämmöstä.

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran toiminnanjohtaja Ville Dahlman pitää nyt solmittua sopimusta hienona jatkeena aiemmalle yhteistyölle.

– Elenia-yhteistyö tukee erinomaisesti toiminta-ajatustamme tarjota lapsille ja nuorille monipuolista ja laadukasta jalkapalloa. Saamme yhdessä aikaiseksi enemmän – ja tämä kaikki koituu yhteisömme hyväksi. Junioreille suunnattu toimintamalli voi olla juuri se kipinä, joka tarvitaan liikuntaharrastuksen aloittamiseen, kertoo toiminnanjohtaja Ville Dahlman Hämeenlinnan Jalkapalloseurasta.

Lisätietoja:

Ville Dahlman, toiminnanjohtaja, Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry, puh. 044 235 2435
Mervi Kainulainen, viestintäpäällikkö, Elenia Lämpö Oy, puh. 040 500 4350


Elenia-peliliiga on Elenia Lämmön ja HJS:n yhteistyön näkyvintä ja merkittävintä toimintaa. Tulevana kesänä peliliiga järjestetään vuosina 2005-2008 syntyneille tyttö- ja poikajoukkueille.  Peliliiga tarjoaa myös Hämeenlinnan lähialueen muille jalkapalloseuroille mahdollisuuden päästä maksutta pelaamaan sarjapelejä kohtuuetäisyydellä joukkueen kotiseudulta. Ensi kesänä pelataan yhteensä kymmenen ottelutapahtumaa.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry (HJS) on merkittävä lasten ja nuorten liikuttaja Kanta-Hämeen alueella ollen yli 1100 jäsenellään yksi Suomen suurimpia jalkapalloseuroja. Hämeenlinnan Jalkapalloseura järjestää toimintaa kaikissa ikäryhmissä aina naperoikäisistä vanhimpiin A-junioreihin. Seuran kolmiportainen pelaajantiemalli takaa jokaiselle lapselle oman tasoisensa ja laadukkaan harrastusympäristön.

Elenia Lämpö Oy tarjoaa asiakkaidensa tarpeisiin ympäristömyönteisiä, vaivattomia ja kilpailukykyisiä lämmitysratkaisuja. Elenia Lämpö Oy tuottaa kaukolämpöä ja sähköä sekä myy ja jakelee kaukolämpöä ja maakaasua. Varmistaakseen asiakkaittensa luotettavan lämmön toimituksen Elenia Lämpö Oy uudistaa ja ylläpitää verkostojaan sekä tuotantolaitoksiaan säännöllisesti. Elenia Lämpö Oy kehittää toimintaansa kasvattamalla edelleen kotimaisten polttoaineiden osuutta tuotannossaan ja parantamalla energiatehokkuuttaan. Yhtiön toiminta-aluetta ovat Häme, Keski-Suomi, Pohjois-Pohjanmaa ja Heinola.