FC Espoo Kaurialaan perjantai-iltana


Alkukauden vaikeudet ovat taakse jäänyttä elämää ja HJS:n edustusjoukkue on noussut taistelemaan tosissaan sarjapaikkansa puolesta. Sarjatilanne Kakkosen B-lohkon häntäpäässä on erittäin kutkuttava, sillä peräti viisi joukkuetta on kahden pisteen sisällä. Ensi perjantaina Kaurialaan HJS:n vieraaksi tulee FC Espoo.

Kahdessa edellisessä kotiottelussa HJS on ollut vahva. Heinäkuun lopussa ennen kesätaukoa kaatui FC Honka Akatemia numeroin 2-0 ja kaksi viikkoa sitten HIFK/2 sai kyytiä peräti 6-1 -lukemin. Viime lauantaina sarjakakkonen SalPa palautti nappikset takaisin tukevasti maan pinnalle voittamalla HJS:n kotonaan 4-0. HJS:n parhaaksi maalintekijäksi on noussut toppari Markus Joenmäki, jonka viime otteluiden vapaapotkumaalit ovat saaneet suuren suosion Kaurialan katsomon liäksi sosiaalisessa mediassa. Mies on jatkanut siitä, mihin hän jäi viime kauden päätteeksi. Vapaapotkumaalien lisäksi Joenmäki on todella kova pelote kulmapotkuissa ja sivuvapareissa. Miestä on jopa ylistetty Kakkosen parhaaksi pääpelaajaksi. Hyökkäykseen HJS:llä riittää vaihtoehtoja. Nuori Santeri Stenius on pelannut pirteästi ja kokenut Aleksi Latvanen on esiintynyt Steniuksen rinnalla vahvasti muodostaen todellisen voimakaksikon. Viime kotipelissä maalihanat avannut Eetu Tapanainen on mainio vaihtoehto, kun kärkeen tarvitaan nopeita jalkoja. Myös viime aikoina paljon vaihtopenkkiä kuluttanut Juuso Huhtapelto on varmasti nälkäinen ja on osoittanut maalivainuaan kahtena viime kautena paukutellessaan komeita maalilukemia alemmilla sarjatasoilla.

Vierasjoukkue FC Espoo on pelannut kesätauon jälkeen kaksi ottelua. Ensin se pystyi vieraskentällä kukistamaan FC Honka Akatemian suurinumeroisesti 2-4. Viime lauantaina joukkue pelasi 1-1 -tasapelin HJS:lle rökäletappion kokeneen HIFK:n kanssa. Espoolaisten paras maalintekijä tällä kaudella on ollut kahdeksan kihauksen Jasin-Amin Assehnoun. Hyökkääjäkaveri Samuli Heiska on säestänyt hanta mainiosti tekemällä seitsemän maalia. Espoolaisten sarjasijoitus on tällä hetkellä kuudes ja keskikastin paikka näyttää varsin turvalliselta. Eroa putoamisviivaan on kahdeksan pistettä ja kärkeen 13 pistettä.

HJS – FC Espoo alkaa Kaurialassa perjataina 17.8. klo 18.30. Liput portilta 5€. HJS:n jäsenet (pelaajat ja toimihenkilöt) sekä kaikki alle 16-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi. Grillissä kypsyvät maukkaat Katinalan Lihakaupan herkut ja anniskelualueella (oikeanpuoleinen katsomonosa) Olvin janojuomat varsin asiakasystävälliseen hintaan koko illan ajan. Otteluisäntänä toimii Elenia. Tervetuloa!