Hämeenlinnan Jalkapalloseuran pelaajat Kuopion SM-Kisoissa


Suomen valtakunnalliset taitokilpailut kilpailtiin tänä vuonna Kuopiossa viime viikonloppuna. Osallistumisoikeus kilpailuun oli kaikilla E10 –ikäluokan ja sitä vanhemmilla piirinmestareilla, sekä piirin taitokisoissa kultamerkin saavuttaneilla. Hämeenlinnan jalkapalloseuraa lähti edustamaan kolme piirinmestaria sekä 9 muuta kultamerkin saavuttanutta, joista 9 tyttöä, 3 poikaa.

D- ja C –ikäluokat kilpailivat lauantaina omana sarjanaan. Kaikilla hämeenlinnalaisilla kisat menivät todella hyvin, omia ennätyksiäkin rikottiin. Kaikki pelaajat saivat myös näistä kisoista kultamerkit, korkeimmalle heistä sijoittui D12 tytöt –sarjassa kisannut Sara Haapala. Saran sijoitus oli kuudes.

Sunnuntaina palloon kiinni pääsivät E-ikäluokan tytöt ja pojat. E10 tyttöjen sarjassa kisasi yhteensä kokonaista 49 tyttöä sarjan ollessa kisojen suurin. Myös E-ikäluokassa pidettiin pää kylmänä ja suoritukset olivat sen mukaisia. Kotiin lähti 7 kultamerkkiä ja yksi hopeinen. E-ikäluokassa HJS:n korkeimmalle sijalle nousi E10 tytöistä Emmi Ylä-Soininmäki sijoittuen Saran tavoin kuudenneksi.

Koko viikonlopun parasta antia sijoituksista välittämättä oli lasten into näyttää taitonsa, tehdä parhaansa, ylittää itsensä. Se onnistumisen riemu ja onni oli kaiken aikaa käsin kosketeltavissa. Kuten urheiluun kuuluu, myös pettymyksiä koettiin, mutta niistä selvittiin joukkueen kannustaessa. Onnea kaikille osallistuneille upeista suorituksista!


Hämeenlinnan Jalkapalloseuraa edustivat seuraavat pelaajat:
Simo Paakkanen
Tuuli Viinikka
Miina Kanerva
Eetu Kajanto
Sara Haapala
Peppi Laitila
Linda Meltoranta
Venla Mäkelä
Aatu Kajanto
Emmi Ylä-Soininmäki
Peppilotta Mäkelä
Netta Heinonen