HIFK saapuu Kaurialaan


HJS:n miesten taistelu Kakkosen sarjapaikasta sai tauon jälkeen mukavan sysäyksen, kun ensin kotiketällä kaatui Honka 2-0 ja viime lauantaina HJS pelasi maalittoman tasapelin FC Kiffenin vieraana. HJS:n otteet ovat viime aikoina olleet pirteitä ja peli on mennyt kauden aikana selvästi parempaan suuntaan. Putoamisviiva häämöttää nyt kahden pisteen päässä, joten loppukauden peleissä riittää jännitettävää roppakaupalla. Ensi perjantaina Kaurialan stadionilla vastaan asettuu perinteikäs stadilaisjoukkue, HIFK/2.

Vierasjoukkue HIFK on tällä hetkellä Kakkosen B-lohkon kahdeksannella sijalla ja eroa kotijoukke HJS:ään on vain kolme pistettä. Viime peleissä on ollut vaikeaa ja joukkueen kaksi edellistä peliä ovat päättyneet tappioihin. Kesätauon jälkeen FC Jazz oli Porissa parempi lukemin 2-1 ja viime maanantaina FC Honka Akatemia haki pisteet Helsingistä 0-2 -voitolla. HIFK:n tämän kauden paras maalintekijä on ollut pahaa enteilevän sukunimen omaava keskikenttämies Haris Ibrahimovic, joka on iskenyt neljästi pallon vastustajan verkkoon.

HJS:n kesän kotipeleissä on käynyt mukavasti yleisöä. Kaikki kotipelit ovat vetäneet Kaurialan lehtereille yli 300 katsojaa, mikä on Kakkosen sarjatasolle hyvä lukema. HJS pyrkii tekemään töitä ottelutapahtuman eteen ja tälle kaudelle uutena juttuna tullut anniskelukatsomo sekä ”happy hour” -tarjoukset HJS-maalin jälkeen ovat saaneet yleisöltä rutkasti kiitosta. Ottelu HIFK:ta vastaan alkaa Kaurialassa perjantaina 3. elokuuta klo 18.30. Tervetuloa!