HJS kohtaa EPS:n lauantaina Pullerilla!


Päivä pitenee, lumi sulaa, lintujen viserrys täyttää ilman, ensimmäiset leskenlehdet loistavat teiden varsilla. Kevät on jalkapalloilijan parasta aikaa. Ilmassa on linnunlaulun lisäksi myös roppakaupalla jännitystä, kun Hämeenlinnan jalkapalloylpeys HJS suuntaa rohkeasti mutta nöyrästi kohti huhtikuun lopussa alkavaa Kolmosta. Viime kausi Nelosessa sujui kuin Jorma Uotisen tanssi ja HJS nousi Kolmoseen puhtaalla pelillä. Talven seitsemästä harjoituspelistä HJS:n saaliina on neljä voittoa, kaksi tappiota ja yksi tasapeli maalieron ollessa 35-10.

Kevään kenraaliharjoituksessa vastaan asettuu Kolmosen ykköslohkossa pelaava Espoon Palloseura. Ottelu on erityinen toppari Matias Cavénille, joka on harjoitellut kuluvan talven aikana molempien joukkueiden riveissä. Nähtäväksi jää valitseeko Cavén lauantaina punaisen vai valkoisen pelipaidan. Ilmassa on myös paljon kysymyksiä: Miten viimeisen kuukauden kova harjoittelu näkyy HJS:n otteissa? Saako HJS kaivattua päättäväisyyttä maalintekoon? Onko UEFA B –koulutuksen saanut EPS-valmentaja Kalle Tallqvist lukenut Hakasen pelikirjaa? Miten Länsimetron viivästyminen on vaikuttanut EPS:n keskittymiseen? Muun muassa näihin kysymyksiin saadaan vastauksia lauantaina klo 13.15 alkaen!

Kapteenisto kaudelle 2017 valittu

Edustusjoukkue valitsi lauantain kevätpäivänsä yhteydessä kapteeniston kaudelle 2017. Joukkueen kapteeniksi valittiin viime kaudella HJS:n sarjanousuun kipparoinut Otto Ojala. Varakapteeneina tulevalla kaudella nähdään Ville Kalervo, Eetu Tapanainen sekä Toivo Peltoniemi. Maalivahti Ville Kalervo odottaa Kolmosen alkua innolla ja luonnehtii EPS:aa hyväksi vastustajaksi juuri ennen kauden alkua:
Kyseessä on saman sarjatason joukkue, josta kuitenkin tiedetään etukäteen melko vähän. Viimeinen kuukausi ollaan menty treeneissä kovaa ja uskon, että se näkyy positiivisesti jo lauantain ottelussa. Joukkue alkaa olemaan hiljalleen kasassa, joten luottavaisin mielin tässä edetään kohti 22.4. alkavaa sarjaa!

HJS – EPS Pullerin tekonurmella lauantaina 8.4. klo 13.15.
Ottelusta on tarjolla liveseurantaa Edustuksen twittertilillä.