HJS:n cup-tarina jatkuu sunnuntaina


Puhtaalla pelillä Kolmosen sarjassa etenevällä HJS:llä on tällä viikolla kova peliviikko, kun torstain sarjapelin lisäksi pelataan sunnuntaina Regions´ Cupin kolmannen kierroksen ottelu. Tämän kauden Kaurialan stadionin avausottelussa HJS kohtaa HooGeen Helsingistä.

Sunnuntain vastustajasta ei HJS:llä ole juuri tietoa. HooGee pelaa samalla sarjatasolla kuin kotijoukkue HJS. Kolmosen Uudenmaan lohkoa tahkoavan HooGeen alkukausi Kolmosessa on ollut vaikea. Joukkue on hävinnyt kaikki kuusi otteluaan maalieronkin ollessa surullinen 3-22. Regions´ Cupissa joukkue on ollut kuitenkin pirteä. Viimeksi FC Hieho sai kyytiä numeroin 1-4.

HJS on juhlinut ja kahdella kierroksella jatkoon pääsyä Region´s Cupissa.
Kuva: Ari Kedonperä

HJS lähtee sunnuntain otteluun hienoisena suosikkina. Jos joukkue pystyy pitämään saman pelivireen kuin torstain Pallosepot-ottelussa, jatkopaikka cupissa on lähellä. HooGeellä ei ole ottelussa mitään hävittävää ja se tulee kiusaamaan vahvasti kautensa aloittanutta hämäläisjoukkuetta.

Regions Cup on Kolmosen ja sitä alempien sarjojen cup, jossa pelataan tulos tai ulos -periaattella. Häviäjä putoaa pelistä pois ja voittaja jatkaa seuraavalle kierrokselle. Jos ottelun varsinainen peliaika päättyy tasalukemiin, ammutaan rangaistuspotkukilpailu. Koko Suomen Regions Cupin voittajalle on luvassa 5000 euron rahapalkinnon lisäksi paikka Eurooppaan UEFAn Regions Cupiin. Viime vuonna Kaarinan Pojat haki kokemuksia Ukrainasta, kun se pääsi vuoden 2017 Suomen Regions Cupin voittajana mukaan UEFAn Regions Cupin lohkovaiheeseen. Tänä vuonna kilpailuun osallistuu Suomessa 101 joukkuetta.

 

HJS vs HooGee alkaa sunnuntaina 2.6. klo 19.00. Pelipaikkana on legendaarinen Kaurialan stadion. Otteluisäntä Kuljetus Nuopponen sekä HJS toivottavat kaikki kuningaspelin ystävät tervetulleeksi Kaurialaan.