Kauden 2016 huipennus viikonloppuna: Piirin taitokilpailut ja HJS:n päättäjäiset!


Hämeenlinnan Jalkapalloseuran pelikausi 2016 on loppuhuipennusta vaille valmis. Viikonloppuna kisaillaan Säästöpankki Areenalla Tampereen Piirin taitokilpailut ja sunnuntaina HJS viettää kauden päättäjäisiä Elenia Areenan lämmössä.


Piirin taitokilpailut

Taitokilpailut  käynnistyvät lauantaina aamu yhdeksältä nuorimpien F8 ja F9 ikäluokkien ilmoittautumisella. E10 ja E11 aloittavat kisaurakkansa ilmoittautumisella kello 11.15 ja päivän päättää vanhin ryhmä, jossa kisaavat D12, D13, C14 ja C15 ikäluokkien osallistujat. Vanhimman ikäryhmän ilmoittautuminen alkaa 13.30.

Hämeenlinnan Jalkapalloseuralla on vahva edustus eri ikäryhmissä kilvoittelemasta paikasta Kuopiossa 19. – 20.11. käytäviin SM-kisoihin. SM-kisojen osallistumisoikeuden saavuttaa E10 ja vanhempien ikäluokkien piirinmestaruudella ja PM-kisoissa ansaitulla kultamerkillä. Kaikkiaan osallistujia eri ikäluokkiin on ilmoittautunut noin kolmisen sataa innokasta pelaajaa.

Vastuu järjestelyistä on HJS:llä ja kilpailujen toimihenkilöinä toimivat luonnollisesti talkoolaiset seurastamme.

HJS:n kahvio palvelee yleisöä kello 09.00 alkaen.

Tervetuloa!


Gaala

 

Kauden 2015-2016 päättäjäiset

Kauden 2016-2017 kick off

06.11.2016 Klo 14.30 showtime klo 15.00

Elenia Areena

Pukukoodi  “Rento Smart Casual “

Juontajat:

Kai Savonniemi

Aatu Veikkola

Lämpimästi tervetuloa

Toivotamme kaikki HJS:n jäsenet oikein lämpimästi tervetulleiksi päättäjäis-gaalaan. Toivomme, että viihdytte kanssamme. Potkaistaan yhdessä samalla käyntiin uusi ja menestyksekäs kausi 2016-2017.

Gaalamaista tunnelmaa

Jo kauden 2014-2015 päättäjäiset olivat osa sitä muutosta jota seurassamme tällä hetkellä tavoitellaan- laadukasta toimintaa junioreille heidän ehdoillaan.

Tänä vuonna päättäjäiset viedään vielä enemmän kohti gaalamaisuutta.

Tällä kertaa jätämme seuran asut kotiin ja pukeudumme rennosti smart casual- koodin mukaisesti. Päättäjäisissä soi musiikki josta huolehtivat muusikot Katja Munter, Aleksi Aromaa ja Antti Paranko. Viime vuoden tapaan Kalle Markoff tuo lisätunnelmaa gaalan valosuunnittelulla.

Gaalan pituus

Hämeenkaaressa pidetyt päättäjäistilaisuudet ovat saaneet paljon palautetta liiallisesta pituudesta. Viime vuonna saimme nipistettyä pituudesta roimasti pois ja tänä vuonna leikkaamme lisää.

Seuran toimihenkilöt tutuiksi

Viime aikoina on seurassa tapahtunut paljon ja olemme saaneet lisää henkilökuntaa. Tulemme gaalassa esittelemään lyhyesti seuran tämänhetkiset toimihenkilöt ja hallituksista avainhenkilöt,  jotka yhdessä seuramme jäsenien kanssa ovat viemässä HJS:aa kohti unelmia.

Palkitsemiset

HJS miesten edustusjoukkueen pelaajat  tulevat palkitsemaan kauden onnistujat ja ahkerimmat harjoittelijat.

Taitokisamitaleja on seuraan tullut viime aikoina sen verran runsaasti, että olemme positiivisen haasteen edessä. Tämän vuoksi taitokisamitalit jaetaan joukkueiden sisäisissä tapahtumissa.

Erityispalkinnot jaetaan Oscar-gaalasta tutulla tavalla. Viime vuoden palkittu tulee nostamaan kirjekuoresta manttelinperijänsä nimen ja ojentaa palkinnon. Kunkin erityispalkinnon jälkeen sekä viime vuonna, että tänä vuonna palkitut kuvataan.

Vielä kerran, tervetuloa tekemään kanssamme gaalasta loistokas ja lämminhenkinen!

– HJS Päättäjäistoimikunta