Mika Pulkkinen Hämeenlinnan Jalkapalloseuran valmennuspäälliköksi 1.1.2017


Mika Pulkkinen aloittaa Hämeenlinnan Jalkapalloseuran valmennuspäällikkönä 1.1.2017 ja samalla seura uudistaa organisaatiorakenteensa palvelemaan paremmin valmentajien koulutusta ja pelaajakehitystä.

Mika Pulkkinen on 43-vuotias Kotkasta kotoisin oleva vahvan pelaajauran tehnyt valmentaja, joka ammattilaisurallaan on edustanut mm Hollantilaista Heerenveeniä ja Itävaltalaista SW Bregenziä. Kotimaassa hän on edustanut TP-Seinäjokea, AC Allianssia, KTP:ta ja KooTeePee:ta. Hämeenlinnan Jalkapalloseuran valmennuspäälliköksi Mika siirtyy KTP:n valmennuspäällikön tehtävästä.


”Mika vakuutti rekrytointiprosessin aikana ammattimaisuudellaan ja palavalla halulla tulla mukaan kehittämään hämeenlinnalaista jalkapalloa. Erityisesti Mikan valinnassa painoivat hänen osaamisensa Sami Hyypiä Akatemia – toiminnasta ja kansainvälinen kokemuspohja niin pelaajana kuin valmennuspuolella. Tämän rekrytoinnin myötä olemme valmiit vastaamaan paremmin seuramme jäsenistön toiveisiin luoda pelaajillemme edellytyksiä henkilökohtaisen huippunsa tavoittelussa ja samalla meillä on seurana riittävät resurssit tukea kaikkien joukkueidemme valmennusta. Myös valmennuskoulutukseen Mikan palkkaaminen tuo aivan uudet edellytykset HJS:ssä.” Taustoitti uuden valmennuspäällikön palkkaamista toiminnanjohtaja Ville Dahlman.

Osana seuran uudistettua strategiaa HJS kohdentaa henkilöstövoimavaroja voimallisesti palvelemaan seuran jäseniä arjen kenttätyössä tukemalla pelaajien ja valmentajien toimintaa harjoituskentällä. Seura luopuu urheilutoimenjohtajan tehtävästä, jota menestyksekkäästi hoitanut Ari Seppälä siirtyy F-ikäluokan vastuuvalmentajaksi vastaamaan pelaajanpolun ensimmäisten vuosien laadukkaasta toteutuksesta. E-ikäluokan vastuuvalmentajana aloittaa Teuvo Palkki ja D-ikäluokan vastuuvalmentajan tehtävä kuuluu osaksi Mika Pulkkisen työnkuvaa. HJS on muutoksen myötä ensimmäisiä seuroja Suomessa, jossa 7 – 13 vuotiaiden vastuuvalmentajana toimii UEFA A – valmentajalisenssin omaava kokenut valmentaja.  Seuran junioripäällikkönä toimii Joni Reijo, jonka vastuualueena on seuran harrastejoukkueet ja naperotoiminta.


Lisätietoja antaa

Ville Dahlman
044 2352435
ville.dahlman@hjs.fi