PÄIVITETTY! Ohjeita koronavirusepidemiaan liittyen

Suomen Palloliitto on julkaisut tänään 2.3.2020 ohjeita seuroille koronavirusepidemiaan liittyen. Ohjeita on päivitetty 11.3.2020.

Suomen Palloliiton tiedote >>

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry. korostaa jäsenistölleen huolellisen käsihygienian merkitystä kaikessa kanssakäymisessä. Kädet tulee pestä ennen harjoitusta, harjoituksen jälkeen sekä kotiin mentäessä!

Joukkueiden pelaajille, edustajille ja erotuomareille suositellaan kättelyn välttämistä tapahtumien yhteydessä. Lisäksi suosittelemme jäsenistöllemme, että jokaisella pelaajalla on oma juomapullo eikä yhteisiä juomapulloja käytetä.

Pyydämme myös huomioimaan, että joukkueen tapahtumiin ei tule mennä, jos on edes lieviä flunssaoireita. Ohjeistus koskee tältä osin kaikkia järjestettäviä tapahtumia (harjoitukset, pelit, leirit, palaverit, vanhempainillat jne.) sekä kaikkia eri kohderyhmiä: toimihenkilöt, pelaajat ja vanhemmat.

Jos epäilet koronavirustartuntaa, toimi paikallisten terveydenhuoltoviranomaisten ja THL:n ohjeiden mukaisesti ottamalla yhteyttä paikalliseen viranomaiseen ennen päivystykseen haketumista. Toimi näin myös, jos olet ollut läheisessä kontaktissa koronavirukseen sairastuneeseen henkilöön.

THL:n tiedotusta koronavirustilanteesta voi seurata täältä >>