Onnistuneet taitokisat takana!


Hämeenlinnan Jalkapalloseura järjesti onnistuneesti Tampereen Piirin syksyn taitokilpailut lauantaina 5.11. Säästöpankki Areenalla Hämeenlinnassa.

Syksyn taitokilpailuihin osallistumisoikeuden saavutti ansaitsemalla vähintään hopeisen taitomerkin joko Tampereen Piirin kevättaitotapahtumassa tai piirin hyväksymässä seuran omassa taitokilpailussa. Piirin taitokilpailuista oli mahdollisuus lunastaa osallistumisoikeus Kuopiossa käytäviin valtakunnallisiin SM-taitokilpailuihin, jotka käydään 19.-20.11. Osallistumisoikeuden saavutti joko voittamalla piirinmestaruuden E10 ja vanhemmissa ikäluokissa tai saavuttamalla kultaisen taitomerkin piirinmestaruuskisoissa. Nuorimpien ikäluokkien sarjoissa F8 ja F9 ei järjestetä SM-kisoja.

231 pelaajaa saapui lauantain aikana mittaamaan päivän tasonsa. Kaikki kilpailuun osallistuneet saavuttivat vähintään pronssisen taitomerkin, hopeisia jaettiin 113 kpl ja kultaisen merkin päivän aikana ansaitsi 75 osallistujaa. Seuramme saavutti hyvä tuloksen neljä piirin mestaruutta neljästätoista mahdollisesta. Sarjojensa mestareiksi kruunattiin HJS:stä seuraavat pelaajat:
F9 Pojat Miko Koivuniemi
E10 Tytöt Miina Kanerva
D12 Tytöt Tuuli Viinikka
D12 Pojat Simo Paakkanen

Huomionarvoisia suorituksia olivat myös F9 Pojat sarjan kolmoisvoitto, jossa Miko Koivuniemen voiton lisäksi hopeaa saavutti Eeli Grönman ja pronssia Jasu Mustiala. E10 Tytöt sarjassa Emmi Ylä-Soininmäki varmisti Miina Kanervan jälkeen kaksoisvoiton HJS:lle, kuten myös Sara Haapala D12 Tytöt sarjassa.

Seuraavat HJS:n pelaajat lunastivat osallistumisoikeuden 19.-20.11. käytäviin SM-kisoihin Kuopioon:

Netta Heinonen
Peppilotta Mäkelä
Emmi Ylä-Soininmäki
Miina Kanerva
Aatu Kajanto
Venla Mäkelä
Linda Meltoranta
Peppi Laitila
Sara Haapala
Tuuli Viinikka
Simo Paakkanen
Eetu Kajanto

Kaiken kaikkiaan tapahtuma oli järjestelyiltään ja erityisesti ilmapiiriltään erittäin onnistunut keräten kiitosta niin osallistuneiden pelaajien vanhemmilta, kuin myös Tampereen Piirin edustajilta. Tapahtuman onnistumisesta kuuluukin erittäin suuri kiitos taitokilpailut mahdollistaneille talkoolaisille!


Alla olevasta linkistä aukeaa tulokset sarjoittain:

5.11.2016 Taitokilpailujen tulokset sarjoittain