Työharjoittelussa HJS:ssä


Nimeni on  Aki Huuhtola ja olen 24-vuotias urheilutoimittajaopiskelija Hämeenlinnasta. Ylioppilaaksi valmistuin vuonna 2012 ja sen jälkeen kävin armeijan Parolannummella. Urheilu on aina ollut suuri intohimoni. Seuraan urheilua aktiivisesti ja monipuolisesti, muun muassa jääkiekkoa ja golfia. Golf on ollut minulle aina se tärkein laji. Harrastan golfia itse ja seuraan kilpagolfia laajasti. Luonteeltani olen rauhallinen ja tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Armeijan jälkeen olen tehnyt varastotöitä eri varastoilla. Tällä hetkellä työskentelen Lidlin varastolla. Olen koko opiskeluvuoteni ajan yhdistänyt opinnot ja työn. Pääsääntöisesti työskentelen varastolla viikonloppuisin.

Opintoni urheilutoimittajaksi aloitin elokuussa 2016 Helsingin evankelisessa opistossa. Opinnot ovat tähän mennessä sujuneet hyvin ja lopputyökin on jo taakse jäänyttä elämää. Tämän opiskeluvuoden viimeinen etappi, työharjoittelu, alkoi tänään. Odotan työharjoittelusta etenkin haastatteluja/henkilökuvia, joita pääsen tekemään. Myös mahdollisten videohaastatteluiden toteuttaminen tuntuu mielenkiintoiselta.

Olen tyytyväinen, että pääsin harjoitteluun juuri Hämeenlinnan Jalkapalloseuraan. Työharjoitteluni kestää seuraavat kuusi viikkoa ja odotan mielenkiinnolla ja innolla mitä ne tuovat mukanaan.