Yhteistyösopimuksella jengi puuhun alehinnoin


Yhteistyösopimuksella jengi puuhun alehinnoin

HJS:n ja Ahveniston Toimintapuiston yhteistyösopimuksen ansiosta kaikki HJS:n pelaajat pääsevät alennetuin hinnoin flowparkkaamaan koko loppukauden 2016. Vilauttamalla HJS:n jäsenkorttia kassalla saat itsellesi + kolmelle kaverille seikkailuliput 17 eur / hlö (norm. 22 eur). Aiempaa kokemusta kiipeilystä seikkailijoilla tarvitse olla ja flowparkkaus sopiikin kaikille, mutta haastavammat radat vievät mehut kovakuntoisemmastakin urheilijasta. Perheliput kuuluvat myös alennettuihin tuotteisiin ja HJS:n pelaajat saavat perhelipun alehintaan 60 eur (norm. 74 eur). Alennukseen riittää, kun perheestä yhdellä on HJS:n jäsenkortti.


Mitä flowparkkaaminen on?

Flowpark Ahvenisto on ekologinen seikkailuhuvipuisto, jossa ihminen toimii itse energianlähteenä. Seikkailupuistoon on rakennettu eri vaikeustasoisia kiipeilyratoja, joiden suorittamiseksi seikkailijat joutuvat ponnistelemaan fyysisesti sekä henkisesti. Flowparkkaamisessa on kyse itsensä ylittämisestä ja siellä kaikki voittavat. Seikkailupuistoon mahtuu reilut 100 seikkailijaa samanaikaisesti ja ryhmäliikuntana flowparkkaaminen on tehokasta, hauskaa ja haastavaa. Joukkuehenkeä voi nostattaa oman lajin ja mukavuusalueen ulkopuolella, jolloin tiimi hitsautuu eri tavalla yhtenäiseksi. Seikkailuun voi yhdistää ruokailun sekä rantasaunan, jossa on mahdollista jatkaa yhdessäoloa ja pestä seikkailun hiet pois. Maauimala on auki koko syyskuun ja alle täysi-ikäiset HJS:n pelaajat pääsevät myös pulikoimaan alehinnoin 2,50 eur (norm. 2,90 eur).


Flowpark Ahveniston kuutamokiipeilyt

yokiipeily4

Flowpark Ahvenistolla järjestettiin Venetsialainen yökiipeily elokuun viimeisenä viikonloppuna, joka sai paljon huomiota ja erittäin positiivisen vastaanoton hämeenlinnalaisilta. Samalla teemalla jatketaan täydenkuun möllöttäessä taivaalla 17.9. ja 15.10. Kuutamokiipeilyssä seikkailijat varustetaan otsalampuin ja radat valaistaan myrskylyhdyin, jolloin täysikuu ja pimeä ilta luovat Ahvenistolle maagisen tunnelman. Kuuhulluus iskee myös Ahveniston henkilökuntaan, joten radoilla on odotettavissa ekstrajännitystä. Yhteistyötarjousta voi hyödyntää myös kuutamokiipeilyissä.