28
ELO
19.00
Edustus, Kakkonen

Ilves/2 - HJS   

Kauppi 3 TN, Tampere

Tampereen illassa on pelissä isot pisteet

Kakkosen B-lohkon maanantai-illassa on luvassa jännitystä kerrakseen, kun HJS matkustaa vierasotteluun Tampereelle Ilves/2:n vieraaksi. Voitto olisi molemmille arvokas Kakkosen säilymistaistelussa, sillä joukkueita erottaa ainoastaan kolme pistettä.

HJS lähtee kamppailuun uudesta tilanteesta, kun se siirtyi tällä viikolla uuden päävalmentajan, Mikko Mannisen, komentoon. Manninen on treenauttanut joukkuettaan kolme kertaa ja on tyytyväinen viikon antiin.

”Olemme päässeet hyvin katsomaan, mitä haluamme huomenna pelissä tehdä. Puolustuspelaamiseen on kiinnitetty huomiota, mutta samalla myös pallolliseen vaiheeseen. Olen tyytyväinen jätkien tekemiseen eikä ongelmia ole tullut. Kaikki ovat painaneet hommia hyvällä asenteella ja olemme saaneet aikaan laadukkaita treenejä. Lähden luottavaisin mielin kohti huomista”, Manninen kertoo.

HJS:n kapteenin Joonas Immosen mukaan muutos käsiteltiin nopeasti ja fokus siirtyi välittömästi loppukauden tavoitetta ja Ilves-peliä kohti.

”Tilanne on varmasti uusi monelle, en tiedä olenko itse ainoa, joka on aiemmin vastaavan kokenut. Mutta positiivinen viikko on ollut treeneissä, ja kaikilla on ollut hyvä sähinä. Kun valmentaja tuli ulkopuolelta niin kaikki ovat lähteneet taas nollasta liikkeelle ja avauksen paikat täytyy ansaita uudelleen.”

HJS:n pukukopin huoneentaulussa on huomenna kirjattuna muutamia perusprinsiippejä, joilla pisteet kerätään bussin kyytiin mukaan.

”Haluan, että kentällä näkyy se, että olemme oikeasti kamppailemassa pisteistä. Haluan myös, että teemme asioita niin kuin olemme treenanneet ja luotamme itseemme. Kun kyseessä on kaksinkamppailupeli niin toivon näkeväni, että asenne niihin on hyvä ja kamppailuja voitetaan paljon kentällä. Meidän täytyy onnistua omassa pelaamisessa hyvin, jos pisteitä haluamme raapia. Uskon, että olemme siihen valmiita, kun matsi käynnistyy", Manninen sanoo.

Immonen tiivistää loppukauden asetelman ytimekkäästi.

”Jokainen peli on nyt elämästä ja kuolemasta. Siitä lähdetään totta kai liikkeelle, että kolme pistettä jää meille huomenna.”

Ilves/2 ‒ HJS maanantaina 28.8. kello 19.00 Kaupissa.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30