Monipuolinen yläoksan taituri Hamza Lassoued on HJS:n uusin vahvistus
Julkaistu: 30.03.2023 11.30

Monipuolinen yläoksan taituri Hamza Lassoued on HJS:n uusin vahvistus

Hamza Lassoued, 21, vahvistaa Hämeenlinnan Jalkapalloseuraa kaudella 2023. Viime sesongilla Nurmijärven Jalkapalloseuraa edustanut keskikenttäpelaaja on solminut HJS:n kanssa vuoden sopimuksen.

FC Kontun, Itä-Helsinki Unitedin, PKKU:n, PK-35:n, Atlantiksen ja NJS:n paidoissa pelannut Lassoued saapuu Hämeenlinnaan rikkonaisten vuosien jälkeen, mutta puhkuu intoa uuden haasteen edessä.

”Tein B-ikäisenä debyytin miesten peleissä, ja silloin olin viimeksi täydessä kunnossa. Nivusen kanssa on ollut paljon ongelmia, mutta nyt tuntuu ensimmäistä kertaa neljään vuoteen, että pystyn pelaamaan kunnolla ja näyttämään taitojani”, Lassoued kertoo.

Ehjä harjoituskausi on nostattanut Lassouedin mielialaa hankalien kausien jälkeen.

”Viime kaudella pääsin jo vähän jalkapallon makuun, mutta en parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä harjoituskausi on kuitenkin ollut pitkästä aikaa sellainen, kun tuntuu fyysisesti hyvältä”, Lassoued iloitsee.

Erittäin juonikas yläoksan pelaaja toivoo, että oikeaan suuntaan lähtenyt alkuvuosi jatkuu positiivisena koko kauden ajan.

”Tavoitteenani on pysyä terveenä ja pelata mahdollisimman paljon pelejä. Haluan ottaa ison roolin ja viedä joukkueen tasoa ylemmäs. Joukkueen tekeminen on koko ajan myös parempaa ja parempaa. Vielä tarvitaan vähän lisää kemiaa pelaajien kesken, mutta se tulee toistojen ja pelaamisen kautta”, Lassoued sanoo.

HJS:n päävalmentaja Tommi Silvennoinen kertoo yllättyneensä Lassouedin valmiudesta harjoitella ja pelata vaikeiden vuosien jälkeen.

”Hamza tuli harjoituksiin mukaan täysin katsomattomana korttina. Hän on ollut todella hyvä ensimmäisestä kerrasta lähtien, mikä on yllättänyt valmentajatkin, kun ottaa huomioon hänen rikkonaiset kautensa.”

Silvennoisen mukaan Lassouedin vahvuudet tulevat esiin pallollisessa pelaamisessa.

”Hän on todella taitava ja monipuolinen vasuri. Hän on hyvän pelikäsityksen omaava pelaaja, joka pystyy antamaan vapauttavia syöttöjä, mutta myös laukomaan itse. Hamzasta näkyy ne jutut, miksi hän on ollut nuorempana mukana alue- ja piirijoukkueissa.”

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30