20
HEI
17.00
Edustus, Kakkonen

VJS - HJS   0 - 1

Myyrmäen jalkapallostadion

Hyvävireinen HJS matkustaa kovakuntoisen VJS:n vieraaksi

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kärkikamppailut Kakkosen B-lohkossa jatkuvat lauantaina, kun joukkue matkustaa viiden ottelun kuntopuntarin ykkösen Vantaan Jalkapalloseuran vieraaksi.

VJS on sarjataulukossa sijalla kaksi pisteen edellä neljäntenä olevaa HJS:ää. Vantaalaisilla on ottelu enemmän pelattuna. Sarjan kärjessä oleva FC Inter/2 on VJS:ää kolme pistettä edellä ja hämeenlinnalaisia neljä pistettä.

VJS pelasi viimeksi keskiviikkona ja otti reilun 4‒1-vierasvoiton FC Hongasta. Viime viikonloppuna vantaalaisten kovaan tuloskuntoon tuli pieni särö, kun se taipui Pallo-Iiroille Raumalla pelatussa ottelussa maalein 2‒1.

Keskiviikon Honka-pelin perusteella VJS:n sarjasijoitus ei ole vahinko.

”Pelaajat tietävät mitä kentällä pitää tehdä ja VJS on joukkueena tällä hetkellä erittäin toimiva paketti. Se puolustaa hyvin ja on vastaiskuissa erittäin vaarallinen. Niillä se ratkaisi Honka-pelin. Se on myös hyvä joukkue kotona eikä ole hävinnyt yhtäkään sarjapeliä Myyrmäessä tällä kaudella. VJS on kotonaan ennakkosuosikki ja meidän pitää onnistua maksimaalisesti voittaaksemme”, kertoo HJS:n päävalmentaja Mikko Manninen.

”Kurinalaisuus ja sovittujen asioiden tekeminen ovat meillä huomenna avainasemassa. Jokainen pelaaja kun täyttää ruutunsa avauksessa ja vaihdosta tullessaan niin olemme silloin myös ihan hyviä”, Manninen toteaa.

Jos on VJS hyvässä vireessä, on sitä myös HJS, joka pääsee lauantaihin kolmen ottelun voittoputkessa. Viime viikonloppuna se kaatoi TamUn 2‒0. Kauden ensimmäiset nollapelit ja täydet pistepotit ovat nostaneet mukavasti joukkueen itseluottamusta.

”Voittaminen tuo lisää itseluottamusta ja kaksi nollapeliä putkeen on hyvä merkki.”

HJS:n ja VJS:n kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi toukokuun puolivälissä numeroihin 1‒1. HJS oli jo kiinni kolmessa pisteessä, mutta Chijioke Ibekwen näyttävä saksipotku tasoitti pelin 86 minuutilla.

”Siinä ottelussa hallinta vaihteli kovasti ottelun aikana. VJS:llä oli ekalla jaksolla useita hyviä paikkoja ja olisi voinut johtaa tauolla. Toiselle jaksolle tulimme paremmin ja saimme otetta. Pelasimme johtomaaliin asti hyvin, mutta sitten tuli harmillinen tasoitusmaali. Se ei kokonaisuutena ollut meidän kauden parhaita pelejä”, Manninen muistelee.

HJS:n kokoonpanossa tulee olemaan mukana myös uusi vahvistus, joka esitellään joukkueen kanavissa lauantaina kello 12.00.

VJS ‒ HJS lauantaina 20.7. kello 17.00 Myyrmäen jalkapallostadionilla.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30