20
LOK
16.00
Edustus, Ykkösen nousukarsinta

Tampere United - HJS   4 - 3 RL

Tammelan stadion

HJS ja TamU kohtaavat toisessa ja ratkaisevassa ottelussa

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kausi Kakkosessa päättyy isoimpaan mahdolliseen otteluun, kun joukkue kohtaa Ykkösen nousukarsintafinaalien toisessa Tampere Unitedin Tammelan stadionilla.

Jälkimmäiseen osaan lähdetään HJS:n 3‒1-johdossa, jonka se otti itselleen viikko sitten lauantaina Kaurialassa pelatussa ottelussa.

”Esitys oli hyvä ja kahden maalin voittoon täytyy olla tyytyväinen. Olemme osoittaneet, että pystymme pelaamaan näitä kovia pelejä ja tekemään maaleja”, kertaa HJS:n päävalmentaja Mikko Manninen.

Päävalmentajan mielestä HJS pystyy rakentamaan ensimmäisen osan päälle myös huomisen suunnitelmaa.

”Meidän ei tarvitse muuttaa mitään. Jos pystymme tarjoamaan oman hyvän esityksen ja hyvän pelin, on meitä vaikeaa voittaa”, Manninen kertoo.

Mannisen mukaan joukkue ei ole toiseen osaan valmistautuessaan miettinyt kahden maalin johtoa, jossa se pääsee Tammelaan lähtemään.

”Emme ole sitä erikseen miettineet. Lähdemme pelaamaan vieraskentälle ihan samalla tavalla kuin viimeisimpiin peleihin on muutenkin lähdetty. Ei se ole mitään muuttanut. Pelataan 90 minuuttia ja tarvittaessa 120 minuuttia ja katsotaan, kumpi on lopussa parempi”, Manninen toteaa.

Kauden viimeinen treeniviikko on sujunut ilman ongelmia.

”Viikko on sujunut tosi hyvin. Kaikesta tekemisestä näkee, että joukkue on erittäin latautunut. Joukkue on myös täysin ehjä, joten tämän parempaa valmistautumista ei olisi voinut toivoa”, Manninen sanoo.

Tampere United ‒ HJS sunnuntaina 20.10. kello 16.00 Tammelan stadionilla.

Fanibussiin on vielä joitain paikkoja vapaana. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Tilastot
Tampere United

4 - 3 RL

0-0 OT 3-1 (1-0)

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30