3
ELO
16.00
Edustus, Kakkonen

HJS - FC Honka  0 - 0

Kaurialan stadion

HJS ja Honka maalittomaan tasapeliin

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran viiden ottelun pituiseksi venynyt voittoputki katkesi lauantaina FC Honkaa vastaan pelatussa ottelussa, jossa päädyttiin puolustussuuntaan tarkan ja vähäisten maalipaikkojen ottelun jälkeen 0‒0-tasapeliin.

Ottelun ensimmäinen jakso oli pitkälti HJS:n hallintaa, joskin ajoittain näennäistä sellaista. Tiukasti omaa boksiaan puolustaneet espoolaiset eivät päästäneet HJS:ää tekopaikkaan halvalla eikä toisessa päässäkään kenttää kunnon maalipaikkoja nähty.

”Peli oli ehkä vähän tasapaksu esitys. Ensimmäistä jaksoa hallitsimme ja meillä oli vajaa kymmenkunta kulmapotkua, mutta niistä ei oikein saatu mitään vaarallista aikaiseksi”, pureskeli HJS:n päävalmentaja Mikko Manninen.

Toinen jakso alkoi niin ikään HJS:n painostuksella, kunnes Honka sai pelin rytmistä paremmin kiinni. Jakson vaarallisin tilanne nähtiin hämeenlinnalaisten päädyssä, mutta nollaputkeaan jatkanut Riku Haavisto venyi tilanteessa upeaan tuplatorjuntaan.

”Toiselle jaksolle Honka tuli vähän paremmin. Yritimme prässätä ylhäältä, mutta Honka löysi linjojen väleistä tilaa ja pystyi purkamaan prässimme, ja sitä kautta pitivät palloa vähän enemmän. Eivät hekään paljoa mitään älytöntä pystyneet luomaan. Vähän sellainen tylsä 0‒0-nyhjäys”, Manninen mietiskeli.

HJS:n hyökkääminen jäi ottelussa piippuun, jota Manninen hieman tuskaili.

”Peruspelaamisemme oli ihan ok, mutta viimeinen puristus hyökkäyssuuntaan puuttui ja se tarkoitti, ettei meillä tuhannen taalan tontteja ollut. Muutama tilaisuus oli, joista olisi hyvänä päivänä voinut maali tulla.”

HJS pelaa runkosarjan viimeisen ottelunsa tämän viikon lauantaina Ilves/2:n vieraana Tammelan stadionilla. Ennen viimeistä kierrosta on selvää se, että HJS sijoittuu B-lohkossa joko toiseksi tai kolmanneksi, joka takaa yläloppusarjaan kolme kotipeliä.

Kokoonpano:

Riku Haavisto

Topias Listo

Elmeri Supperi

Valtteri Ahokas

Simo Paakkanen (Lauri Kesti 87’) (Matti Nokkonen 90’)

Jonni Thusberg (Kimi Larjanne 66’)

Medo

Prince Mokuma

Aleksi Ikonen

Tuukka Törmä (Oiva Laaksonen 46’)

Eetu Kajanto

--

Luukas Meltoranta

Eetu Pellikka

Valtteri Lindberg

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30