HJS ja LähiTapiola jatkavat yhteistyötään
Hämeenlinnan Jalkapalloseura RyJulkaistu: 15.03.2023 11.35

HJS ja LähiTapiola jatkavat yhteistyötään

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ja LähiTapiola jatkavat jo useamman vuoden kestänyttä yhteistyötään. Kumppanuuden keskiössä on edelleen lasten ja nuorten liikunnan tukeminen ja mahdollistaminen.

"Jokaisella lapsella ja nuorella pitäisi olla mahdollisuus harrastaa ja liikkua. Säännöllinen liikuntaharrastus lapsuudessa kehittää vuorovaikutustaitoja, itsetuntoa sekä edistää terveyttä pitkälle aikuisuuteen. Siksi LähiTapiola ohjaa sponsoritukensa paikallisiin kohteisiin ja seuroille, jotka tekevät kanssamme töitä turvallisemman, pitkäjänteisemmän ja mukavamman harrastustoiminnan puolesta. Haluamme olla tukemassa Hämeenlinnan suurinta lasten ja nuorten liikuttajaa", kertoo LähiTapiola Loimi-Hämeen markkinointi- ja viestintäpäällikkö Ulla Teittinen.

HJS:n edustusjoukkueessa pelaava ja LähiTapiolan HJS-yhteyshenkilö Severi Keskitalo tietää omasta kokemuksestaan, että kentällä voi tapahtua välillä vahinkoja.

"Olen pelannut jalkapalloa lapsesta asti ja tiedän, että pelatessa voi sattua miltei mitä vain. Riittävän kattava tapaturmavakuutus on nuorelle tärkeä nopean hoitoonpääsyn ja erikoistason lääkäripalvelujen vuoksi."

HJS:n toiminnanjohtaja Tommi Laitila kiittää LähiTapiolaa yhteistyön jatkumisesta tärkeän asian eteen.

"Mahtavaa, että yhteistyömme jatkuu ja myös tiivistyy. Meillä on yhteinen tahtotila ja arvopohja tehdä päivittäistä työtä lasten ja nuorten liikkumisen eteen, jotta jokaisella yksilöllä olisi mahdollisuus nauttia liikunnasta. Yhteistyön keihäänkärkenä on edelleen monipuolistaa ja laajentaa vapaaharjoittelukulttuurin mahdollisuuksia toiminta-alueellamme Hämeenlinnassa jalkapallon osalta."

HJS ja LähiTapiola -kumppanuussivu