Santeri Otti on HJS:n uusi valmennuspäällikkö
Julkaistu: 14.04.2023 17.00

Santeri Otti on HJS:n uusi valmennuspäällikkö

Santeri Otti on valittu Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry:n uudeksi valmennuspäälliköksi.

Otin vastuualueisiin kuuluvat seuran napero- ja kerhotoiminnot. Otti aloittaa tehtävässään 1.5.2023.

”Odotan innolla seuratyön monipuolisuutta ja mitä kaikkea se pitää sisällään. Työssä on tärkeässä osassa lasten kanssa toimiminen ja heidän innostamisensa niin jalkapalloa kuin liikuntaa kohtaan ylipäätään. On mukavaa päästä kehittämään tätä puolta”, Otti kertoo.

Liikunnanohjaajan ammattitutkinnon Kajaanin ammattikorkeakoulussa suorittanut Otti siirtyy HJS:n organisaatioon Nokian kaupungilta, jossa hän työskentelee juuri lasten liikuttamisen parissa

”On tärkeää, että kaikille lapsille pystyy luomaan sellaisia liikuntahetkiä, jotka tuottavat onnistumisen kokemuksia oli se sitten kerhotoimintaa tai naperofutista. Olisi hienoa, että lapsi saisi aina jotain positiivista mukaansa, minkä vuoksi hän haluaisi tulla uudelleen”, Otti pohtii.

Jalkapallo kuuluu Otin elämään muutenkin, sillä oma peli-into heräsi henkiin tauon jälkeen viime vuonna Härmässä ja varsinkin Veikkausliiga on miehellä aktiivisessa seurannassa. Juniorivuosina Otti pelasi jalkapalloa Valkeakosken Hakassa lukion alkuun asti.

”Sieltä jäi kaipuu lajin pariin. Liikunnanohjaajan ammattiin hakeuduin sen vuoksi, että pääsisin valmentamaan ja olemaan jalkapallon parissa tekemisissä. Kiinnostus jalkapalloa ja lasten liikuntaa kohtaan olivat pääsyyt hakea HJS:ään.”

Tunnolliseksi työntekijäksi ja rauhalliseksi persoonaksi itseään kuvaileva Otti kertoo, että HJS näyttäytyy hänelle laadukkaana seurana, joka tekee asiat hyvin.

”Ja muistan kyllä juniorivuosilta, että HJS:ää vastaan oli aina kovat väännöt”, Otti naurahtaa.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry:n toiminnanjohtaja Tommi Laitila kertoo, että valmennuspäällikköhaku herätti mukavasti kiinnostusta hakijoiden joukossa.

"Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia hakijoita kiinnostuksesta HJS:n valmennuspäällikön tehtävää kohtaan. Hakijoiden taso oli jälleen erittäin kova. Tämän johdosta meidän tuli tarkkaan analysoida työtehtävän kokonaisuutta eli mitä asioita painotamme ja haluamme uudelta työntekijältä", Laitila kertoo.

Laitilan mukaan HJS saa Otista erittäin ammattitaitoisen lisän valmennuspäällikköryhmään.

"Olemme todella innoissamme, kun rekrytointiprosessi on nyt maalissa. On mahtavaa, että pääsimme sopimukseen juuri Santerin kanssa. Hän vakuutti meidät omalla persoonallaan, koulutus- ja työtaustallaan sekä ennen kaikkea näkemyksillään toiminnan kehittämisestä entisestään. Hänellä on myös omaa jalkapallotaustaa ja runsaasti kokemusta lasten kanssa toimimisesta sekä liikunnanohjaamisesta, joten Santeri on varmasti loistava lisä kehittymishaluiseen HJS:n valmennustiimiin", Laitila kuvailee.

Tervetuloa Santeri!

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30