Alex Hård ja Mikko Lähteenmäki P19-futsaljoukkueen päävalmentajiksi
Hämeenlinnan Jalkapalloseura RyJulkaistu: 23.07.2024 15.44

Alex Hård ja Mikko Lähteenmäki P19-futsaljoukkueen päävalmentajiksi

Alex Hård (artikkelikuvassa) ja Mikko Lähteenmäki (alakuvassa) toimivat ensi kaudella P19-futsaljoukkueen päävalmentajina. Hård jatkaa myös Mad Maxin naisten liigajoukkueen valmentajana ja Lähteenmäki HJS:n miesten Kakkosessa pelaavan joukkueen pelaajavalmentajana.

P19-valmennusryhmään kuuluvat ensi kaudella myös viime kausilta tuttu Arto Grönman ja P17-joukkuetta viime kaudella valmentanut Janne Väinölä. Joukkueenjohtana jatkaa Heli Turunen.

HJS osallistuu talvella P19-futsalliigaan.

"Pelaajien lukumäärän ja kyselyn perusteella joukkueella on halu lähteä liigaan ja sitoutua toimintaan. Seuran ja joukkueen panostus takaa riittävän laadukkaan ja nousujohteisen futsalvalmennuksen pelaajille mahdollistaen futsalin ja jalkapallon yhteistoiminnan. Taustalla on nyt tasokas, toisiaan täydentävä ja ammattitaitoinen taustajoukko niin kokemuksen, aiempien tehtävien kuin osaamisen puolesta", kertoo HJS:n futsalvalmennuspäällikkö Jyrki Rohamo.

"Tämä tuo jatkumoa seuran futsalstrategiaan ja pelaajapolun rakentamiseen seuran sisällä sekä yhteistyöseura Akaa Futsalin kanssa. Yhteistyö Akaan kanssa jatkuu, vaikka P19-sarjaan lähdetäänkin nyt omilla joukkueilla", Rohamo avaa.

Artikkelikuva: Jarno Mäkinen

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30