HJS:n toiminnanjohtaja vaihtuu ‒ Tommi Laitila uusiin haasteisiin kuluvan toimintakauden jälkeen
Hämeenlinnan Jalkapalloseura RyJulkaistu: 17.09.2024 11.55

HJS:n toiminnanjohtaja vaihtuu ‒ Tommi Laitila uusiin haasteisiin kuluvan toimintakauden jälkeen

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry:n toiminnanjohtaja Tommi Laitila jättää työtehtävänsä meneillään olevan toimintakauden päätyttyä 31.10.2024. Laitila aloitti seuran toiminnanjohtajana 1.8.2018.

”Kiitos HJS! Kuuden vuoden matka on ollut vaiherikas, antoisa ja osin myös kuluttava. Nyt kun seura on taloudellisesti ja toiminnallisesti hyvässä kunnossa sekä vakaalla pohjalla, on minun hyvä jatkaa matkaani”, Laitila kertoo.

”Haluan kiittää teitä kaikkia, joiden kanssa olen saanut olla tekemisissä ja kehittämässä hämeenlinnalaista jalkapalloa kohti kansallista huippua”, Laitila sanoo.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry:n puheenjohtaja Juho Juusela antaa Laitilalle kiitosta seuran eteen tehdystä pyyteettömästä työstä.

”Seuran puolesta haluan kiittää Laitilaa menneestä reilusta kuudesta vuodesta ja toivottaa onnea uusiin haasteisiin. Tommi on tehnyt loistavaa työtä sekä päivittäisessä arjessa että seuran pitkäjänteisessä kehittämisessä. Poislähtö aiheuttaa ison loven, jonka paikkaaminen täytyy aloittaa välittömästi."

Kiitos Tommi seuran eteen tekemästäsi työstä ja onnea uusiin haasteisiin!

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30