HJS perii Parolan Visalta miesten futsalin Kakkosen sarjapaikan
Julkaistu: 15.09.2022 14.14

HJS perii Parolan Visalta miesten futsalin Kakkosen sarjapaikan

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry. ja Parolan Visa ovat päässeet sopimukseen miesten futsalin Kakkosen sarjapaikan siirtämisestä HJS:lle. Näin ollen HJS pelaa tulevalla kaudella miesten edustusjoukkueella läntisen alueen kakkosdivisioonassa.

“Neuvottelut sarjapaikan siirtämisestä sujuivat hyvässä hengessä ja sutjakkaasti sen jälkeen, kun ne avattiin Parolan Visan kanssa. HJS:n kannalta ajattelemme futsalin kehittämistä sekä alueellisia kasvumahdollisuuksia. On tärkeää, että Hämeenlinnassa on futsalissa jokin näkymä, mihin satsataan tulevina vuosina entistä enemmän”, kertoo Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry:n toiminnanjohtaja Tommi Laitila.

Joukkueenjohtaja Ville Kalervo avaa lisää sarjapaikan siirtämisen syitä.

"Joukkueen pelaajisto on täysin hämeenlinnalainen ja onhan joukkueen mukana myös pelaajia, jotka pelasivat futsalia menestyksekkäästi jo 2000-luvulla Hämeenlinnan Härmän riveissä. Siirrolla pyrimme tuomaan lajia entistä suuremman yleisön tietoisuuteen ja samalla varmistamaan toiminnan jatkumisen pitkälle tulevaisuuteen. Toki nykyisellä pelaajistolla on vielä monta hyvää pelivuotta edessä, joten ParVin riveistä tutut pelaajat viihdyttävät Loimua Areenan yleisöä vielä useamman vuoden ajan. Yhteistyö Parolan Visan kanssa on sujunut mainiosti vuosien varrella ja kiitän seuraa koko joukkueen puolesta menneistä vuosista!"

Viime vuonna liikkeelle lähtenyt HJS:n futsaltoiminta on saanut siipensä mukavasti auki. HJS:n futsalkordinaattorin Jyrki Rohamon mukaan hiljalleen kehittyvässä toiminnassa halutaan katsoa myös pidemmälle tulevaisuuteen.

“Jatkumon kannalta tämä on tärkeä siirto, sillä se tarjoaa yli-ikäisiksi jääville junioreille paikan, jonne edetä sekä tavoitteita. P17-liigajoukkueen pojista osa tulee varmasti jo haistelemaan edustusjoukkueen toimintaa ensi kaudella."

Joukkue tulee toimimaan omavaraisena ja pyörittää itse oman taloutensa.

“Joukkue toimii samanlaisena itsenäisenä yksikkönä kuin ParVissa. Pelaajat maksavat itse pelaamisestaan”, Rohamo alleviivaa.

HJS:n kausi pyörähtää käyntiin loka-marraskuun vaihteessa. Joukkueen päävalmentaja Jesse Nirkko kertoo lähtevänsä kauteen odottavaisin mielin.

"Laadukas tekeminen niin harjoituksissa kuin sarjaotteluissakin pyritään pitämään samana, vaikka paidan väri ja logo vaihtuvatkin. Jo useamman vuoden Kakkosen kärkikahinoissa pyörineen joukkueen nuorekas pelaajisto on jälleen vuoden kokeneempi ja tavoitteena on jatkaa viihdyttävän futsalin pelaamista Loimua Areenan loistavissa olosuhteissa. Toiveena on, että yleisö löytää paikan päälle nauttimaan monelle varmasti vielä tuntemattomasta lajista. Kentällä saattaa vilahtaa useampikin tuttu HJS-legenda."

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30