27
HEI
16.00
Edustus, Kakkonen

HJS - EBK  6 - 0

Kaurialan stadion

HJS kohtaa EBK:n ‒ ”Kyllä pelaamisen täytyy Kaurialassa myös näyttää hyvältä”

Hämeenlinnan Jalkapalloseura päättää heinäkuun pelit kohtaamiseen Esbo Bollklubbin kanssa, kun joukkueiden välinen ottelu potkaistaan käyntiin lauantaina kello 16.00 Kaurialassa.

Joukkueet testailivat toisiaan ensimmäisen kerran toukokuun lopulla Espoossa, jossa tiukkojen vaiheiden jälkeen HJS nipisti 2‒1-vierasvoiton ja täydet pisteet mukaansa.

”Siellä oli aika pieni kenttä, mutta vietiin peliä ihan hyvin ja saimme ekan jakson loppuun 1‒0-maalin. Kahden maalin johtoon päästiin toisella jaksolla, mutta sitten EBK pääsi kaventamaan ja sai aika kovan painostuksen viimeisen 10‒15 minuutin ajaksi. Se oli ensimmäinen kerta, kun kestimme sen vastustajan loppurynnistyksen. Hankala peli oli siellä”, HJS:n päävalmentaja Mikko Manninen kertailee.

Sarjataulukon kasin EBK:n tuloskunto viimeisestä viidestä ottelusta ei mairittele, sillä niin Ilves/2, SexyPöxyt, TPV, Inter/2 ja viimeisimpänä Pallo-Iirot ovat voittaneet espoolaisjoukkueen. Manninen korostaa, että huominen vierailija on selvästi parempi joukkue kuin viimeaikaiset tulokset antavat ymmärtää eikä minkäänlaiseen aliarviointiin ole varaa.

”Ei ole eikä tässä sarjassa ole yhtään pistettä jaettu ennen kuin pelit on pelattu. Runkosarjaa on jäljellä enää muutama peli, ja kaikki tarvitsevat pisteitä vähän eri syistä. Varmasti sieltä tulee latautunut joukkue vastaan, joka haluaa pisteen tai kolme viedä mukanaan", Manninen sanoo.

HJS:n tuloskunto on päinvastainen EBK:n kanssa ja se lähtee otteluun sarjataulukon sijalta kolme mukavassa neljän ottelun voittoputkessa.

”Meidän pitää pystyä pelaamaan hyvää futista pisteiden eteen ja totta kai haluamme ne pisteet ottaa. Ne olisivat meillekin äärimmäisen tärkeät” Manninen toteaa.

Edellisen kerran HJS pelasi viime viikonloppuna, kun se aiheutti VJS:lle kauden ensimmäisen kotitappion. Voitto tuli lopulta melkoisen puolustustaistelun jälkeen ja jätti omalta osaltaan parannettavaa.

”VJS pystyi aika hyvin tukkimaan meidän pallollisen pelaamisen. Kyllä meidän täytyy kotiyleisön edessä olla parempia pallon kanssa. Vaikka tuloksesta pelataan, niin kyllä pelaamisen täytyy Kaurialassa myös näyttää hyvältä.”

HJS ‒ EBK lauantaina 27.7. kello 16.00 Kaurialan olympiastadionilla. Portit aukeavat kello 15.00.

Tapahtumainfoon tästä.

Kutsumme seuran kaikki napero- ja perhefutaajat lauantain otteluun. Tarjoamme vapaan sisäänpääsyn kaikille naperopelaajillemme ja yhdelle naperopelaajan mukana saapuvalle vanhemmalle / tutulle aikuiselle (naperofutaaja + 1 aikuinen). Naperopelaajan tunnisteena toimii vuoden 2024 kesänaperopaita.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30