3
ELO
16.00
Edustus, Kakkonen

HJS - FC Honka  0 - 0

Kaurialan stadion

Lauantaina Kaurialassa on revanssin makua

Hämeenlinnan Jalkapalloseura jatkaa kauttaan FC Honkaa vastaan lauantaina Kaurialassa runkosarjan viimeisellä kotiottelulla.

Isäntäjoukkue lähtee peliin taulukon sijalta kaksi kahdeksantena olevaa Honkaa vastaan, joka on kerännyt viimeisestä viidestä pelistä viisi pistettä. Honka tasasi viime kierroksella pisteet yläloppusarjaan matkalla olevan TPV:n kanssa.

”Honka on nuori ja erittäin taitava joukkue. Heillä on ikäluokkansa parhaimpia pelaajia ja jos heille antaa aikaa ja tilaa niin kyllä he osaavat pelata”, kertoo HJS:n päävalmentaja Mikko Manninen.

HJS on hävinnyt kauden aikana vain kolme ottelua, joista yksi on tullut Honkaa vastaan, kun viime kohtaaminen päättyi Hongalle ansaituin 3–1-lukemin. Kaurialan olympiastadionilla voi huomenna aistia nälkäisen kotijoukkueen.

”Maalit muuttavat otteluita. Meillä oli ensimmäisellä jaksolla paikat tehdä maali, mutta Honka oli se, joka hyödynsi omansa. Toisella jaksolla saimme vähän kiriä päälle, mutta Honka sai pilkun ja sitten olimme kahden maalin takana. Peli ei mennyt, kuten suunnittelimme ja toisaalta Honka ansaitsi voittonsa. Se pääsi hyvin boksin sisään ja huomenna Honka täytyy pitää sieltä pois.”

HJS on ollut viime aikoina vireessä, kun se on kerännyt viimeisestä viidestä ottelusta yhtä monta voittoa. Koko kauden saldo on tähän mennessä 37 pistettä 18 ottelusta. Edellisessä ottelussaan HJS kellisti EBK:n viime lauantaina 6‒0.

”Puolustimme hyvin eikä vastustajalla ollut montaa paikkaa. Siinä mielessä olen tyytyväinen ja kun saimme pari maalia tehtyä, tuli viimeistelyyn rentoutta. Paikkoja oli ennen niitäkin. Meillä on nyt hyvä matsi ja kuukausi alla”, Manninen sanoo.

HJS ‒ FC Honka lauantaina 3.8. kello 16.00 Kaurialan olympiastadionilla. Portit aukeavat kello 15.00. Tapahtumainfoon tästä

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30