HJS kesäksi T15 Etelän Liigaan
Julkaistu: 28.01.2023 21.38

T15 Liigakarsintojen ratkaiseva (kerrasta poikki) ristiin karsinta TPS:aa vastaan oli juuri niin jännittävä ja tiukka kuin ottelun pitää tässä vaiheessa olla.

Pelin alussa vierailijat painoivat päälle ja meillä oli hieman vaikeuksia saada omaa peliä rullaamaan. Kunnes ensimmäisen puoliajan puolivälissä Eda pääsi viimeistelemään Ainon esityöstä 1—0. Vajaa 10 minuuttia myöhemmin Minea pääsi vankistamaan johtoa 2—0:aan upealla laukauksella 30 metristä. Hieman ennen taukoa meille tuli pieni virhe keskialueella, mistä TPS pääsi kaventamaan taukonumeroiksi 2—1.

Toinen jakso sujui aavistuksen meidän komennossa. Aino pujotteli upeasti 3—1 ja Selja pommitti boksin nurkalta 4—1. TPS pääsi vielä hetki ennen loppua kaventamaan loppunumerot 4—2, mutta ei varsinaisesti saanut kirivaihdetta päälle. Oltaisiinko me opittu viime kaudesta pelien lopun pelaamista... 🤔

⚽️ Eda Oral 22'
⚽️ Minea Säteri 30'
⚽️ Aino Lamberg 48'
⚽️ Selja Peltomaa 56'

Tämän päivän pelissä ja koko karsinnoissa pitää olla tyytyväinen moneenkin asiaan, mutta nostetaan pari tärkeää esiin:

📌 Ainon ja Edan maaliputket; 3 peliä, 3 maalia per nuppi ja maalisyötöt sopivasti ristiin
📌 Koko joukkueen uhrautuva ja pyyteetön puolustustyöskentely, kun sitä tarvitaan ja maalivahtipeli sen viimeisenä lukkona