HJS kiinnitti viime kausien avainpelaajansa ‒ Tuulennopea Jonni Thusberg jatkaa kasvattajaseurassaan
EdustusJulkaistu: 04.02.2024 11.55

HJS kiinnitti viime kausien avainpelaajansa ‒ Tuulennopea Jonni Thusberg jatkaa kasvattajaseurassaan

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran oman kasvattikunnan kokeneempaan kaartiin kuuluva Jonni Thusberg, 26, edustaa kotikaupunkinsa seuraa myös tällä kaudella. HJS on kiinnittänyt viime kausien avainpelaajiinsa kuuluneen laiturin yksivuotisella jatkosopimuksella.

Thusberg pelasi viime kaudella 19 ottelua Kakkosta, joista hän oli avauskokoonpanossa 18:ssa. Juniorivuosinaan niin HJS:ää kuin Härmää edustanut Thusberg on pelannut urallaan muun muassa myös FC Hakassa, jossa vyölle kertyi 14 ottelua Veikkausliigaa ja 22 ottelua Ykköstä.

Thusberg palasi Hämeenlinnaan kaudeksi 2021. Alkamassa on neljäs perättäinen kausi HJS:n paidassa.

”Viihdyn seurassa ja kaupungissa, ja pelaaminen on kivaa. Kuntopuoli on hiljalleen nousussa ja jaloissa on sen verran räjähtävyyttä, että kyllä minä edelleen Kakkosen nopein olen”, Thusberg hymyilee.

Thusberg tuo kokemuksensa lisäksi joukkueeseen voitontahtoa sekä sopivasti taiteilijahenkeä.

”Olen sellainen, että piiskaan nuoria poikia eteenpäin ja sytyn peleihin. Meillä on paljon hyviä nuoria tulossa. Jos täytyy joitain nostaa esille niin esimerkiksi Eetu Kajanto ja Simo Paakkanen ovat todella potentiaalisia kavereita ja heillä voi riittää taso vaikka kuinka korkealle. Siinä on varmasti pari vakioavauksen nimeä tällä kaudella”, Thusberg kertoo.

Laituri luottaa, että HJS kulkee kautta kohti hyvällä polulla.

”Valmennus on kunnossa ja muutenkin voi olla luottavaisin mielin. Pari hyvää pelaajaa vielä rinkiin mukaan niin meillä on laadukas joukkue kasassa.”

Päävalmentaja Mikko Manniselle Thusberg tarjoaa oivallisen vaihtoehdon kummalle laidalle tahansa.

”Jonni on hyvä pelaaja, joka luo paljon uhkaa hyökkäyssuuntaan, ja hän oli iso palanen viime vuoden säilymiskamppailussa. Hän on kokenut pelaaja ja tiedän mitä Jonnista saan.”

Manninen kertoo, että taituria on vaikea pidätellä silloin, kun pelaajan fysiikka on täydessä iskussa.

”Jonni on erinomainen, kun hän on kunnossa ja jaksaa painaa 90 minuuttia. Viime kauden lopussa tuntui, että välillä alkoi vähän väsy painamaan. Pikkaisen tulee toki kiire kauden alkuun, mutta laitetaan mies täyteen kuntoon.”


Kausikortit kaudelle 2024 --> Tilauslinkki

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30