Yhteistyössä HJS ja Maanrakennus Antero Jokinen Oy
EdustusJulkaistu: 28.06.2024 13.00

Yhteistyössä HJS ja Maanrakennus Antero Jokinen Oy

Maanrakennus Antero Jokinen Oy on vuonna 1976 perustettu perheyritys, joka erikoistuu katu- ja vesihuoltosaneerauksiin. Vuonna 1988 isänsä rinnalle toimintaan tuli mukaan Teemu Jokinen, joka osti yrityksen isältään kymmenisen vuotta sitten. Yrityksen toimialaan kuuluu myös koneellinen talvikunnossapito. Pääsääntöisesti yritys tekee isoja urakoita, mutta tekee töitä myös yksityisille tilaajille.

”Pääsääntöisesti pyrimme toimimaan Hämeenlinnassa ja ympäryskunnissa. Työmaita on tällä hetkellä myös Helsinkiä ja Tamperetta myöten. Yritys on viimeisen parinkymmenen vuoden kasvanut hiljalleen. Tällä hetkellä meillä on 13 työntekijää”, Jokinen kertoo.

Yritys on rakentanut vankan pohjan toiminnalleen ja kykenee monipuoliseen saneeraustyöhön haastavissakin paikoissa.

”Saneeraus on semmoista, että vaikka suunnittelija katsoo nykytilakarttaa niin tilanne ei olekaan maan alla samanlainen. Siinä saattaa joutua esimerkiksi muuttamaan kulmia, mutta meillä on vehkeet ja koulutetut työntekijät kaikenlaisiin töihin.”

Maailmantilanne on alkanut näkymään saneerauspuolella viime syksystä lähtien kovenneena kilpailuna.

”Saneeraus ei ole aina kiinnostanut yrittäjiä, koska se on hankalampaa kuin uudiskohteiden tekeminen. Esimerkiksi vesihuoltojutuissa viemäreissä liikkuu se lopputuote, mutta meidän jätkät ovat tottuneet niitä töitä tekemään. Uudisrakentamista on tällä hetkellä vähemmän ja sen puolen tekijöitä kiinnostaa nyt saneeraaminen”, Jokinen avaa.

Maanrakennus Antero Jokinen Oy vastaa kilpailuun omilla vahvuuksillaan.

”Olemme tehokkaita ja meillä on vuosikymmenten kokemusta siitä, miten hommia tehdään. Nykyaikaisilla koneilla tietää esimerkiksi, kuinka syvältä kaivaa eikä silloin synny turhaa massaa läjitykseen. On monta asiaa, joilla työ saadaan kustannustehokkaaksi niin asiakkaalle kuin itsellemme”, Jokinen sanoo.

Saneeraamisen ja jalkapallon sesonki osuu samaan ajankohtaan eli kesään. Jalkapallo on kulkenut Teemu Jokisen elämässä aina.

”Olen pienestä asti pelannut ja tykännyt pelata. Itse pelasin puulaakisarjassa aikanaan, mutta vaimo edusti Hakaa ykkösdivarissa. Lapset ovat pelanneet pienestä lähtien. Tytöt ovat jättäytyneet vähän pois ja Matias odottaa polvileikkaukseen pääsyä ja jatkaa taas, kun jalka on kunnossa. Tykkään seurata lajia ja vanhemmiten olen innostunut katsomaan pelejä paikan päällä. Kaikki HJS:n edustuksen kotipelit yritän katsoa ja välillä myös Veikkausliigapelejä Valkeakoskella”, Jokinen kertoo.

HJS:n otteita tällä kaudella hän on seurannut ilolla.

”Hienosti on mennyt. Viimevuotiseen on tullut tulosten valossa iso muutos. Nuoret pelaajat ovat kokeneempia ja parempia, ja kun kokemusta tulee niin kyllä se vaan vaikuttaa. Toivottavasti kausi jatkuu hyvin ja pääsemme yläloppusarjaan. Hienoa on myös, että yleisöäkin on ollut paikalla. Jätkät nauttivat silloin varmasti pelaamisesta ja se lisää kotiotteluiden tehoa."

Maanrakennus Antero Jokinen Oy toimii lauantain Pallo-Iirot-ottelun otteluisäntänä ja tuo paikalle laitteistoaan yleisön ihailtavaksi. Tutustu yritykseen myös nettisivujen kautta osoitteessa maanrakennusjokinen.com ja tilaa pitkän linjan ammattilainen saneeraustöihin.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30