Otteluennakko HJS-TuWe
NaisetJulkaistu: 19.08.2024 17.08

Otteluennakko HJS-TuWe

(Kuva Arto Vuorinen)

Naisten Kakkonen Otteluennakko HJS-TuWe 21.8. 19.30 Säästöpankki Areena TN, Hämeenlinna

Keskiviikkona kohtaavat Naisten Kakkosen A-lohkon ottelussa Hämeenlinnassa sarjakakkonen HJS ja kolmonen TuWe. Peli oli alunperin määrä pelata jo kesällä, mutta HJS:n Naisten Suomen Cupin ottelun vuoksi se siirrettiin elokuulle. Molemmilla joukkueilla on 11 peliä pelattuna. HJS:n saldo on 10 voittoa ja yksi häviö, TuWe:lla on kahdeksan voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Ennen sarjan alkua joukkueet kohtasivat kertaalleen Hämeenlinnassa, tasaisessa ottelussa kotijoukkue vei sillä kertaa voiton.

Keskiviikon pelistä odotetaan fyysistä vääntöä kahden urheilullisesti tavoitteellisen joukkueen välillä. Edellisissä peleissään TuWe voitti EPS:n 0-3 ja HJS löi RaiFu:n kotona samoin numeroin 3-0 Emmi Ylä-Soininmäen hattutempulla. TuWe:n maalitilaston ykkönen on nuori pelaaja, Werna Fomenko, joka on heiluttanut vastustajan verkkoa jo 11 kertaa. HJS:n Emmi Ylä-Soininmäki on puolestaan tehnyt 9 täysosumaa.

Joukkueen maalivahti Linda Meltorannan ajatuksia keskiviikon matsista: ”Onnistuneen RaiFu-pelin jälkeen joukkue lähtee varmasti kovalla asenteella ja hyvällä mielellä seuraavaan matsiin. TuWe hengittää sarjataulukossa niskaamme ja on joukkueellemme vain yhden pelin tuttu talvelta. Varmaa on, ettei ilmaisia pisteitä ole jaossa. Lähdetään hakemaan omalla pelillä seuraavat kolme pistettä turkulaisilta.”

Keskiviikon matsin jälkeen HJS matkustaa Tampereelle ensi lauantaina saaden vastaansa TPV:n. Seuraavan kotiottelunsa keskiviikon jälkeen HJS pelaa sunnuntaina 1.9., jolloin sarjakärki MuSa saapuu Hämeenlinnaan.

Joukkueen uusimmat uutiset

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30