Otteluennakko HJS-MuSa
NaisetJulkaistu: 29.08.2024 17.35

Otteluennakko HJS-MuSa

Naisten Kakkonen Otteluennakko HJS-MuSa 1.9. 13.00 Pulleri 2TN, Hämeenlinna

Reilut kolme kuukautta on kulunut siitä, kun HJS ja MuSa kohtasivat Naisten Kakkosen ottelussa Porissa. MuSa näytti silloin, mikä on sarjan vaatimustaso kärjen osalta. Ehkä siinä ottelussa vierasjoukkue ei ollut vielä ihan valmis kovaan taistoon, mutta tulevana sunnuntaina kotijoukkue on valmis ja hyvin valmistautunut sarjan ehdottomaan kärkiotteluun. MuSa:n pieni ja ehkä vielä keväällä heikkokuntoinenkin luonnonnurmikenttä toi oman haasteen vierasjoukkueelle toukokuun ottelussa.

HJS:lla on takanaan todellinen härkäviikko pelaten edellisellä viikolla kuuteen vuorokauteen 3 ottelua. Näissä otteluissa se otti voitot RaiFu:sta, TuWe:sta ja TPV:sta. Viime viikonloppuna seuran B-tytöt varmistivat sarjapaikkansa ensi kauden SM-karsintoihin, mikä omalta osaltaan helpottaa HJS:n valmistautumista sunnuntain koitokseen. Lauantain Tampereen vierailulla myös joukkueen sähäkkä kärkipelaaja Veera Aho pääsi jälleen maalien makuun tehden ottelussa hattutempun. MuSa:n maalitilaston kärkenä on jo 11 maalia viimeistellyt Mira Pärssinen, jonka HJS-puolustus pyrkii pitämään tällä kertaa pois maalipaikoilta.

Päävalmentaja Joni Meltorannan ajatuksia tulevasta koitoksesta: “Mielenkiintoinen matsi tulossa. MuSa on tähän asti edennyt sarjassa puhtaalla pelillä ja meillä sama tilanne, paitsi hävitty MuSa-ottelu toukokuussa. Meillä on nuori ja nälkäinen joukkue, joka on pelannut perinteisesti parhaat ottelut syksyllä. MuSa oli aiemmassa kohtaamisessamme fyysisempi ja ansaitsi voittonsa. Mielenkiintoista nähdä, miten meidän nuori joukkue on kehittynyt ja kasvanut ja kuinka pystytään hyvissä olosuhteissa pelaamaan. Meillä pitäisi olla jalkeilla iskukykyinen joukkue, joten tehdään parhaamme ja uskon, että voidaan pärjätä paremmin kuin viime keväänä. Sunnuntaina pelin jälkeen ollaan viisaampia.”

Seuraavan pelinsä HJS pelaa 6.9. NJS:n vieraana Nurmijärvellä. Sen jälkeen seuraava kotipeli on 14.9., kun Pullerilla vastaan astelee FC Espoo.

Joukkueen uusimmat uutiset

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30