Otteluennakko TuWe-HJS
NaisetJulkaistu: 26.09.2024 16.31

Otteluennakko TuWe-HJS

Naisten Kakkonen Otteluennakko TuWe-HJS 29.9. 13.00 Raunistula TN, Turku

Sunnuntaina huipentuu HJS Naisten runkokausi tärkeään otteluun Turussa, kun Raunistulassa kohtaavat Naisten Kakkosen sarjakakkonen HJS ja -kolmonen TuWe. TuWe on sinetöinyt jo sijoituksensa HJS:n taistellessa vielä paikasta Naisten Ykköseen karsintaan.

Edellisessä ottelussa Säästöpankki-areenalla kotijoukkue vei 3 pistettä numeroiden ollessa 2-1. Sunnuntain pelistä odotetaan jälleen fyysistä taistoa. Edellisissä peleissään TuWe voitti keskiviikkona NJS:n 2-5 ja HJS löi Tampereen Kisatoverit selvin numeroin 6-0. TuWe:n maalitilaston ykkönen on nuori pelaaja, Werna Fomenko, joka on pelannut reilun maali/ottelu -tahdilla. HJS:n keskikentän raataja, Emmi Ylä-Soininmäki, on puolestaan tehnyt 14 täysosumaa. Emmi ja liukas kärki Veera Aho huilasivat edellisen pelin, joten maalinälkä heillä on varmaankin suuri 🙂

Harjoituksissa HJS on viilannut varsinkin maalintekoa ja erikoistilanteita, joissa on aina parantamisen varaa. Myös B- ja jopa C-tyttöjäkin on ollut treeneissä mukana nostamassa harjoitusten intensiteettiä.

Joukkueen maalivahti Linda Meltorannan ajatuksia tulevasta matsista: ”Kovapanoksinen peli tiedossa. TuWe on kova vastus meille, mutta joukkueella on suuri halu mennä Ykkösen karsintoihin ja se tulee näkymään asenteessa ja tekemisessä pelissä. Kentälle halutaan paras HJS ja palkinnoksi paikka karsintoihin.”

Sunnuntain matsin jälkeen HJS:n ottelut jatkuvat mahdollisesti jo seuraavana viikonloppuna karsintaottelulla Naisten Ykköseen.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30