Otteluennakko naisten ykkösen finaalikarsintaan HJS-RoPS
NaisetJulkaistu: 18.10.2024 10.09

Otteluennakko naisten ykkösen finaalikarsintaan HJS-RoPS

Naisten Kakkonen Karsinta Naisten Ykköseen Finaali 2/2 Otteluennakko HJS-RoPS 20.10. 12.00 Pulleri 4 TN, Hämeenlinna

Niinhän siinä sitten kävi, että HJS Naiset kävivät hakemassa arvokkaan tasurin nousukarsinnan ensimmäisessä osaottelussa viime viikonloppuna Rovaniemellä. Toukokuussa alkanut sarjakausi saa arvoisensa huipennuksen, kun nousu Naisten Ykköseen -finaalisarja pelataan tulevana sunnuntaina päätökseen. Ensimmäinen osaottelu oli varsin tasainen, vaikka maalipaikkoja vieraat saivat luotua kotijoukkuetta enemmän. “Napapiirin sankareita” olivat kotijoukkueen Kia Voutilainen ja vierasjoukkueen debytantti, Helmi-Sofia Palmu maaleillaan. Myös molempien joukkueiden maalivahdit olivat matsissa elementissään. HJS Naiset ovat lepäilleet ja toipunet alkuviikon pitkästä reissusta ja joukkue alkaa pikkuhiljaa viilailemaan kynsiään viikonlopun ultimaattista ratkaisumatsia silmällä pitäen.

HJS:n valmennuspäällikkö Mikko Rannan mietteet sunnuntain matsista: “Joukkueen kanssa ollaan alkuviikko levätty matkapelistä. Keskiviikkona startattiin viikko, missä meillä oli normaali lyhyt pelin purku sekä vielä aika lailla palauttavat harjoitukset. Loppuviikolla harjoitellaan pari kertaa vielä. Keskitytään omaan toimintaan ja sen kehittämiseen sekä pidetään omat rutiinit yllä kuten tähänkin asti. Peli myös näytti, ettei meidän tarvitse isosti muuttaa mitään, mutta eiköhän me jotain uuttakin löydetä omaan peliin. Valmennuksen kanssa valmistaudutaan myös RoPS:n mahdollisiin muokkauksiin.

Sunnuntaina koko joukkue onnistui yhdessä tekemisessä, erityisesti puolustettiin pelisuunnitelman mukaisesti ja reagoitiin hyvin myös pallon menetyksiin, jolloin RoPS:lla loppui tila sekä aika oman pelin käynnistämiseen.

Oltiin riittävän kovia myös kaksinkamppailuissa. Etenemisen suhteen toivotaan kotipelissä näkyvän hieman lisää monipuolisuutta sekä röyhkeyttä ja päättäväisyyttä maalintekotilanteissa sekä erikoistilanteissa. Joukkueen fiilis on hyvä, samoin terveystilanne. Lähdetään antamaan kaikkemme ja parempi joukkue nousee.”

Ratkaiseva ottelu pelataan siis Pullerilla sunnuntaina 20.10. klo 12 alkaen. Pohjoisen vieraat ovat järjestelleet fanimatkaa Kanta-Hämeseen, joten nyt myös koko HJS-perhe sankoin joukoin paikalle kannustamaan HJS Naiset Naisten Ykköseen kaudeksi 2025!

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30