Otteluennakko TPV-HJS
NaisetJulkaistu: 22.08.2024 15.40

Otteluennakko TPV-HJS

Naisten Kakkonen Otteluennakko TPV-HJS 24.8. 14.00 Lamminpään Urheilukenttä N, Tampere

HJS Naiset jatkavat härkäviikkoaan lauantaina Tampereella kohdaten tutun vastuksen, TPV:n. Kuuden päivä sisään kolmas ottelu on tarkoittanut HJS:n osalta pelaajien kierrätystä. Tässä on onnistuttu hyvin HJS T18 SM -pelaajien avulla. Kahdesta edellisestä ottelusta HJS on onnistunut kairaamaan voitot. Varsinkin TuWe -ottelun voitto maistui makealta, koska ottelu oli kovin intensiivinen alusta loppuun.

Tällä kaudella HJS on kohdannut TPV:n joukkueen jo kahdesti. Ensimmäisen kerran kohdattiin Naisten Suomen Cupin 3. kierroksella toukokuussa Hämeenlinnassa. HJS voitti sen matsin 4-2. Reilua viikkoa myöhemmin joukkueet kohtasivat uudelleen Pullerilla Naisten Kakkosen ottelussa, HJS oli siinä pelissä vahvempi numeroin 3-1. Viime kaudella TPV sijoittui lohkossaan neljänneksi, tällä hetkellä joukkue on sarjataulukossa sijalla 7., maalitilaston ollessa 27-27.

Aikaisempien ottelujen perusteella tamperelaiset ovat hyökkäysorientoitunut joukkue, mistä kertoo 27 tehtyä maalia 12 pelatussa ottelussa. Varsin useasti joukkue on onnistunut maalinteossa pelin alkuvaiheissa, mikä kannattaa varmastikin pitää mielessä.

“Tiedossa on fyysinen joukkue, eikä TPV ole meitä helpolla päästänyt aikaisemmissakaan kohtaamisissa tällä kaudella. Oman lisänsä peliin tuo se, että tämä on meille alle viikon sisään jo kolmas ottelu, joten nyt vaaditaan koko joukkueelta vähän ekstratahtoa peliin. Mutta joukkue on hyvässä vedossa, joten en usko, että peliin valmistautumisessa ja latautumisessa tulee olemaan mitään ongelmia. Lähdetään jatkamaan siitä, mihin keskiviikkona TuWe:a vastaan jäätiin, niin hyvä tulee.” Niina Päärnä, joukkueen maalivahtivalmentaja, tuumii lauantain matsista.

Seuraavan kotiottelun vuoro on sunnuntaina 1.9., jolloin kohtaamme MuSa:n Porista.

Joukkueen uusimmat uutiset

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30