Otteluennakko HJS-NJS
NaisetJulkaistu: 06.06.2024 14.57

Otteluennakko HJS-NJS

Naisten Kakkonen Otteluennakko HJS-NJS 8.6. 12.30 Kauriala N, Hämeenlinna


Lauantain HJS-päivän vastustajaksi Kaurialan nurmelle saapuu NJS. Kohtasimme heidät keväällä viimeisessä harjoitusottelussa,, jossa olimme vahvempia. Nyt pelataan pisteistä, eikä kevään ottelusta pysty tekemään voimasuhteiden arviointia. NJS:n kokoonpano on muuttunut tuosta ottelusta ja joukkue on hyvä sekoitus kokemusta sekä nuoruutta. NJS tulee kolmen ottelun voittoputkessa Hämeenlinnaan, lisäksi tiistainen Suomen Cupin voitto PKKU:n T18 SM-joukkueesta antaa joukkueelle varmasti lisää virtaa sekä itseluottamusta.

HJS:n osalta viime viikonloppuna oli vapaata ja valmistumisjuhlia. Edellinen peli on kahden viikon takainen MuSa-ottelu, missä koimme kauden ensimmäisen tappion. Ottelusta saatu oppi sekä kokemus on pyritty saamaan arkeen ja joukkue on tehnyt hyvin ja ahkerasti harjoituskentällä töitä.

Haasteita viikonloppuun tuo loukkaantumiset sekä Veera Ahon pelikielto. Lisäksi osa pelaajista pelaa perjantaina Espoossa T18 SM-sarjan ottelussa, minkä seurauksena palautumisaika ennen lauantain ottelua jää vähäiseksi.

Ottelu on joukkueen ensimmäinen Kaurialassa ja nurmella pelaaminen tuo varmasti oman lisämausteen otteluun. Joukkue pyrkii puolustamaan aggressiivisesti sekä etenemään monipuolisesti. Taktisesti pyrimme tuomaan peliin uusia asioita. Viikonloppuna joukkue on valmiina katkaisemaan NJS:n voittoputken.

Tervetuloa HJS- jäsenet sekä kaikki Hämeenlinnalaiset tutustumaan ja kannustamaan HJS-naisten joukkuetta lauantaina Kaurialaan!

Joukkueen uusimmat uutiset

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30