Otteluennakko HyPS-HJS
NaisetJulkaistu: 03.05.2024 09.25

Otteluennakko HyPS-HJS

Ottelu pelataan lauantaina klo.15.30 Kankuri TN, Hyvinkää.

HJS Naiset aloittivat Naisten Kakkosen kotivoitolla ennakkoon lohkon kärkisijoille arvioidusta EPS:sta loppunumeroiden ollessa 1-0. Voitosta huolimatta HJS:n esitys oli hieman jännittyneen ja vaikean oloinen. Joukkue on harjoitellut pelin jälkeen ja kiinnittänyt huomiota kehitettäviin kohteisiin, jotta seuraava ottelu sujuisi positiivisemmissä merkeissä. HyPS sijoittui viime kaudella Naisten kakkosessa lohkossaan kahdeksanneksi ja välttyi tippumiselta. HyPS on tuttu aiemmilta vuosilta ehkä ennemminkin ajoilta, jolloin joukkueet pelasivat B-tyttöjen ykkösessä. Ottelut olivat usein silloin tiukkoja. Pisimmälle silloisesta hyvinkääläisjoukkueesta on päässyt Naisten Liigassa ja maajoukkueessa esiintynyt Lotta Lindström, joka pelaa nykyään ammatikseen Englannissa.

Oman mielenkiintonsa otteluun tuo fakta, että HJS:ssa pelaa kaksi viime kaudella HyPS.ssa pelannutta pelaajaa: Eerika Marmo ja Linda Virtanen. Lindan mietteitä ennen peliä: “Oma harkkakauteni on mennyt sekä naisten että b-tyttöjen kanssa paremmin kuin odotin seuraa vaihtaessani. Olen päässyt hyvin joukkueen pelitapaan mukaan ja on ollut ilo kehittää itseäni muiden motivoituneiden pelaajien keskellä. On jännittävää pelata omaa kasvattajaseuraa vastaan ensimmäistä kertaa. Odotan lauantain peliä kuitenkin innolla”.

Eerika kommentoi: “Hyvillä fiiliksillä lauantaina Kankuriin. Sarja avattu, ja tavoitteena parantaa peliä edellisviikosta. Tuttu joukkue vastassa, mielenkiintoista nähdä millaisessa iskussa ovat talven jäljiltä.”


Lauantain ottelun jälkeen HJS kohtaa Suomen Cupissa Pullerilla helatorstaina TPV:n, ottelu alkaa klo 15 ja se pelataan TN2 -kentällä.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30