Naisten Suomen Cupin Otteluennakko HJS-TPV
NaisetJulkaistu: 08.05.2024 11.27

Naisten Suomen Cupin Otteluennakko HJS-TPV

HJS Naiset aloittavat Naisten Suomen Cupin pelinsä suoraan 3. kierrokselta ja vastaansa he saavat samassa Naisten Kakkosen lohkossa pelaavan TPV:n. Viime kaudella TPV sijoittui lohkossaan neljänneksi ja on aloittanut kakkosen kautensa yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla. HJS on puolestaan voittanut molemmat sarjaottelunsa. Viime lauantaina se haki Hyvinkäältä makean vierasvoiton 0-10 lukemin.

Viime kaudella Naisten Suomen Cupissa HJS koki tappion sarjaporrasta ylempänä pelaavaa JäPS:aa vastaan. Peli oli varsin tasainen, mutta JäPS:n viimeistely oli silloin terävämpää ja vierasjoukkue meni jatkoon.

HJS Naiset lähtevät otteluun luottavaisin mielin, varsinkin kun maalinteko sujui hienosti viime vieraspelissä pienen alkukankeuden jälkeen. Neljä kertaa Hyvinkäällä maaliverkkoa heiluttaneen Sara Haapalan mietteitä alkaneesta kaudesta ja torstain cup-ottelusta: "Pitkään odotettu kausi on lähtenyt kivasti liikkeelle niin henkilökohtaisesti, kuin myös koko joukkueelta ja on mukava päästä pelaamaan myös Suomen Cupin pelejä tässä vaiheessa. Uskon, että pystymme aiheuttamaan päänvaivaa kaikille sarjamme vastustajille kauden aikana. Joukkueessa oli entuudestaan jo tuttuja, mutta vastaanotto on ollut todella hyvä ja meillä on huippuporukka kasassa niin pelaajissa kuin taustoissa."

Ottelu pelataan Pullerilla Loimuan kentällä torstaina 9.5. alkaen klo 15.

Kaikki mukaan kannustamaan!

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30