Otteluennakko Raifu-HJS
NaisetJulkaistu: 10.05.2024 19.12

Otteluennakko Raifu-HJS

Naisten Kakkonen, 11.5. 14.00 Kerttula TN, Raisio

HJS Naiset pelaa kolmannen ottelunsa viikon sisään tulevana lauantaina kohdatessaan Naisten Kakkosen kolmannella kierroksella RaiFu:n Raisiossa. Helatorstaina HJS voitti TPV:n Naisten Suomen Cupissa ja eteni neljännelle kierrokselle. HJS on aloittanut Naisten Kakkosen kahdella voitolla, kun taas RaiFu:n saldona on yksi voitto ja yksi tappio.

RaiFu on tuttu vastustaja B-tyttöjen ykkösestä, jossa ottelut olivat yleensä varsin tasaisia. Viimeksi ko. sarjassa HJS kohtasi RaiFun syyskierroksella-21. Sen jälkeen HJS:n B-tytöt ovatkin pelanneet T18SM-sarjassa. RaiFun naisten joukkueessa pelaa useampi pelaaja, jotka voittivat Futsalin SM-pronssia tänä keväänä. RaiFu:n kotiyleisö kannustaa tunnetusti kovasti omiaan, mikä tuo mukavasti lisäväriä lauantain otteluun.

Viime peleissä maalien makuun päässyt Emmi Ylä-Soininmäki miettii tulevaa koitosta: “On aika jännittyneet fiilikset lähteä Raifua vastaan, sillä tiedossa on varmasti kova vastus ja tällä kertaa ei ihan täysin tuoreilla jaloilla pääse peliin lähtemään, sillä eilen oli kuitenkin vielä Suomen Cupin peli. Kuitenkin olemme saaneet taas lisää yhteistä pelikokemusta ja lähdetään tiiviimpänä ja entistä parempana joukkueena hakemaan Raisiosta pisteet kotiin. Helpolla ei tulla vastustajaa päästämään, se on varma!”

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30