Otteluennakko HJS-TPV
NaisetJulkaistu: 16.05.2024 16.05

Otteluennakko HJS-TPV

Naisten Kakkonen HJS-TPV 18.5. 13.00 Loimuan kenttä, Hämeenlinna

Tulevana lauantaina on luvassa Naisten Kakkosessa lämpimässä kelissä tiukka taisto, kun reilu viikko sitten Naisten Suomen Cupissa kohdanneet HJS ja TPV ottavat jälleen yhteen. Helatorstaina pelattu peli oli tiukkaa vääntöä alusta loppuun. HJS otti 4-2 voiton kahden rankkarimaalin ansiosta. Viime lauantaina HJS kävi hakemassa 0-1 vierasvoiton RaiFusta kauden parhaalla esityksellään. Joukkue pelasi yhtenäisesti pystyen hyvään pallokontrolliin ja parantamaan peliään edellisistä peleistä. TPV:n saldo kolmesta pelatusta ottelustaan on voitto, häviö ja tasapeli.

Päävalmentaja Joni Meltorannan mietteitä ennen lauantain peliä: “TPV on fyysinen joukkue, jossa on useita taitavia pelaajia. Vastustaja on ehkä tämän kevään vastustajistamme kovin. Cupin ottelussa jäimme selvästi jälkeen fyysisyydessä ja sitä lähdetään parantamaan sarjapeliin. Myös omassa pallollisessa pelissä jäi meillä vielä parantamisen varaa. Nöyrästi lähdetään tekemään duunia koko joukkueena ja toivotaan, että saadaan kartutettua pistetiliämme.”

Torstaina arvottiin Naisten Suomen Cupin seuraava kierros ja siinä HJS kohtaa Naisten Ykkösessä pelaavan TPS:n. Ottelu pelattaneen viikolla 25.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30