Naisten Suomen Cupin Otteluennakko HJS-TPS
NaisetJulkaistu: 17.06.2024 21.40

Naisten Suomen Cupin Otteluennakko HJS-TPS

Naisten Suomen Cup Kierros 4 Otteluennakko HJS-TPS 18.6. 19.00 Loimua kenttä, Hämeenlinna

Keskiviikkona päästään Pullerilla nauttimaan cup-tunnelmaa, kun Naisten Suomen Cupin 4. kierroksella HJS Naiset saavat vieraita Varsinais-Suomesta. Naisten Ykköstä pelaava TPS saapuu Hämeenlinnaan testaamaan kotijoukkueen pelikuntoa. Edellisellä kierroksella TPS kairasi vierasvoiton Naisten Kolmosessa pelaavasta FC Nokiasta. HJS puolestaan voitti TPV:n Veera Ahon kahdella maalilla ja Emmi Ylä-Soininmäen kahdella rankkarimaalilla.

Naisten Ykkösessä TPS on sarjataulukossa 3. sijalla 9 pelatun kierroksen jälkeen. Viimeisessä pelissään se voitti Ilves2:n, sitä ennen se koki tappion VJS:lle ja aiemmista kahdesta pelistään plakkarissa on kaksi tasuria.

HJS:lla on sarjapeleissä takanaan kuusi voittoa ja yksi tappio ja sarjasijoitus ennen juhannustaukoa sarjakakkonen. Sunnuntaina joukkue saalisti kolme pistettä Espoosta Aino Kimosen ja Emmi Ylä-Soininmäen maaleilla ja Linda Meltorannan pidettyä maalinsa puhtaana.

TPS pelasi vielä viime kaudella Kansallista Liigaa, kun taas HJS on kaksi edellistä kautta edennyt sarjanousu per kausi. TPS:n maalipörssin kärjessä on Laura Linnala ja HJS:ssa ykkössijaa jakavat Sara Haapala ja Emmi Ylä-Soininmäki.

”Odottavaisin mielin itse, sekä joukkueena lähdetään katsomaan TPS:n tasoa. Viime kaudella pelasivat kuitenkin Kansallisessa Liigassa, niin mielenkiintoista nähdä, mihin meillä riittää heitä vastaan. Erittäin kova peli on tiedossa ja kaikkemme lähdetään tietysti antamaan.” joukkueen maalivahti Linda Meltoranta aprikoi.

Tervetuloa keskiviikkona Pullerille kannustamaan kotijoukkuetta cupissa 5. kierrokselle!

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30