Otteluennakko HJS-TKT
NaisetJulkaistu: 17.09.2024 14.05

Otteluennakko HJS-TKT

Naisten Kakkonen Otteluennakko HJS-TKT 21.9. 13.00 Pulleri 2 TN, Hämeenlinna

HJS Naiset kohtaavat lauantaina varsinaisen sarjan toiseksi viimeisessä ottelussaan Pullerilla Tampereen Kisatoverit. Vastustaja TKT pelaa enää kunniasta, sillä tippuminen Naisten Kolmoseen on jo sinetöity. Viimeisestä viidestä pelistä saldona on 4 tappiota ja tasuri RaiFua vastaan elokuun lopulta. Kesäkuun lopulla HJS otti kolme pistettä Hervannan nurmella pelatusta ottelusta nihkeähkön esityksen jälkeen numeroin 0-2.

Vaikka HJ taistelee karsintapaikasta ykköseen, ei kotijoukkueella ole varaa aliarvioida vastustajaa. Ottelu alkaa tilanteesta 0-0 ja Naisten Kakkosessakaan ei tunnetusti ilmaisia pisteitä ole tarjolla. Treenit HJS:lla ovat jatkuneet hyvällä fiiliksellä valmennuksen viilatessa aiemmissa peleissä havaittuja kehityskohteita. Terveystilannekin joukkueessa on kohtuullinen. Pieni jobin posti on Veera Ahon varoitustilin täyttyminen edellisessä ottelussa FC Espoota vastaan, mikä tarkoittaa yhden ottelun huilia.

Sääennusteen mukaan ilma tulee lauantaina Hämeenlinnassa olemaan syksyisen raikas, toivottavasti kentällä meno on sitäkin lämpimämpää🙂. Tampereen lahja HJS-valmennustiimissä, Tommi Aaltonen odottaa jälleen TKT:n kohtaamista innolla. “TKT toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi Pullerille. Tällä kertaa kotijoukkue on varmastikin vieläkin nälkäisempi kuin viime kerralla Hervannassa ja laittaa takuulla vierasjoukkueen taidot testiin.” Seuraava matsi HJS:lla onkin sitten sarjakolmosta TuWe:a vastaa 28.9. Turussa.

Joukkueen uusimmat uutiset

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30