Otteluennakko TKT-HJS
NaisetJulkaistu: 25.06.2024 10.51

Otteluennakko TKT-HJS

Naisten Kakkonen Otteluennakko TKT-HJS 26.6. 19.00 Hervanta keskuskenttä N, Tampere

HJS Naiset matkaa ylihuomenna keskiviikkona Tampereen Hervantaan viimeiseen kevätkierroksen peliinsä ja vastaansa se saa Tampereen Kisatoverit. TKT on kolmen pisteen turvin sarjassa sijalla 8. ja viimeisenä säilyjän paikalla. HJS on sarjataulukossa toisella sijalla. Viime viikolla se taisteli tiukasti jatkopaikasta Naisten Suomen Cupin 5. kierrokselle, mutta sarjatasoa ylempänä pelaava TPS piti pintansa ensimmäisen puoliajan maaleilla ja vei ottelun numeroin 2-3.

Vaikka HJS:n sijoitus on korkeammalla, ei vierasjoukkueella ole varaa aliarvioida vastustajaa. Ottelu alkaa tilanteesta 0-0 ja Naisten Kakkosessa ei ilmaisia pisteitä ole tarjolla. Treenit HJS:lla ovat sujuneet hyvällä fiiliksellä ja osassa treeneistä on ollut myös B- ja C-tyttöjäkin mukana, mikä on osaltaan tuonut mukavaa vaihtelua joukkueen treenisykliin.

Sääennusteen mukaan ilma tulee keskiviikkona Tampereella olemaan lämmin, toivottavasti HJS pääsee treenitauolle iloisilla ja lämpimillä fiiliksillä 🙂.

Tamperelaislähtoinen HJS-valmentaja Tommi Aaltonen odottaa TKT:n kohtaamista innolla. “TKT:n joukkue ei ole kovin tuttu ja Hervannan luonnonnurmikenttä tuo varmaan oman vivahteensa peliin. Onneksi ollaan päästy myös treenaamaan tuntumaa nurmikenttään.”

Kesätauon jälkeen HJS jatkaa sarjapelejä elokuun alussa.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30